Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborák v prášku - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 494 kJ /
357 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky3,00 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené2,00 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy70,00 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Dalamánkové bagety

Dalamánkové bagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Suroviny dáme do pečky v pořadí tekuté, sypké a zapneme program Těsto. Pak těsto znovu propracujeme a vytvoříme bagety (nebo rohlíky), které před vložením do trouby…

Vandrovníkovy plněné bulky

Vandrovníkovy plněné bulky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, tuhé a použijeme program Těsto. Vykynuté vytáhneme, propracujeme, pokud je třeba, podsypneme lžící mouky. Rozdělíme na 6 dílů …

Kynuté slané muffinky

Kynuté slané muffinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak tuhé) a necháme programem Těsto jen umíchat. Hned potom jej, přikryté, dáme přes noc kynout do lednice. Druhý den těsto vyndáme na…

Valentýnské bramboráčky

Valentýnské bramboráčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Uděláme si bramborákové těsto, jak jsme zvyklí a jak máme rádi. Rozpálíme si olej na pánvi, vložíme formu - srdíčko a vylijeme ji bramborákovým těstem. Lžící…

Jarní chlebík

Jarní chlebík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Suroviny na omládek necháme pekárnou jen vymíchat a hotový omládek pak v zavřené pekárně asi 45 minut kynout. Přidáme ostatní suroviny a bez předehřevu necháme umíchat…

Sekaná z domácí pekárny

Sekaná z domácí pekárny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Směs promícháme v ruce, vložíme do formy pekárny a zapneme program Pečení. Je třeba péci asi 80-90 minut, takže program musíme po ukončení ještě nastavit na potřebné…