Zapečené brambory na mexický způsob
Recept ještě nebyl hodnocenZapečené brambory na mexický způsob jsou skvělým a chutným pokrmem, který přinese do vaší kuchyně kousek latinskoamerické kuchyně. Tento recept kombinuje křupavé…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zapečené brambory na mexický způsob jsou skvělým a chutným pokrmem, který přinese do vaší kuchyně kousek latinskoamerické kuchyně. Tento recept kombinuje křupavé…
Tuto krémovou zeleninovou polévku připravíme jednoduše z cukety, brambor a mrkve. Zajímavou chuť jí dodává kurkuma a muškátový oříšek. Polévku podáváme ozdobenou kousky…
Tato krémová polévka kombinuje jemnou chuť cukety s nasládlou mrkví a křupavou kedlubnou. Ideální pro chladnější dny, tato polévka vás zahřeje a dodá tělu potřebné…
Nenáročné masové rolky mohou být minutkovým obědem všedního dne. Zejména, pokud použijeme kuřecí maso, kterého příprava je snadná a rychlá. Do masa pak stačí zabalit sýr…
K létu patří lehká zeleninová jídla. Pokud chcete jídlu zvýšit jeho energetickou hodnotu, přidáte k zelenině ještě uvařená vejce či kousek masa. Bohatě ale zasytí jen…
Tato šťavnatá roláda ze tří druhů masa je ideální sváteční oběd. Podáváme ji se šťouchanými bramborami, které ochutíme pórkem nebo jarní cibulkou, a křupavou zeleninovou…
Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky.Cibuli a česnek orestujeme na oleji, pak přidáme pokrájenou zeleninu s houbami a pohanku, kterou taky chvilku…
Připravit domácí bramborové chipsy není nic tak složitého. A je to rozhodně zábavnější, než otevření plastového sáčku s kupovaným produktem. Chuťovka k večernímu mlsání…
Tento recept nabízí bohatou chuť kombinace jemného masa a kysaného zelí, doplněnou křupavými bramboráčky. Ideální volba pro ty, kteří hledají vydatné a rychlé jídlo s…
Plněné papriky jsou osvědčené a klasické jídlo, dnes je ale připravíme trochu jinak. Naplníme je pestrou směsí orestované zeleniny a žampionů, posypeme kozím sýrem a…
Pokrm kari má většina z nás spojený s Indií, ale připravuje se také v Japonsku. Vepřové kari s kořenovou zeleninou a jablky je chuťově zajímavý pokrm, který podáváme s…
Sytá zeleninová polévka zahřeje v nadcházejících sychravých dnech. Je zahuštěná rozmixovanou zeleninou, aby zbytečně nepřidávala více kalorií než je nutné. Polévka…
Tento výborný slaný závin z bramborového těsta si vychutnáme teplý i studený. Naplníme ho šunkou, sýrem, vařenou brokolicí a cuketou a na závěr posypeme slunečnicovými…
Pokud máte rádi zeleninové polévky, určitě vyzkoušejte tento jemný kedlubnový krém. Je výtečným obědem i večeří. Navíc tak snadno zužitkujete i vzrostlejší či starší…
Uvařte si s námi ryze letní jídlo. Filety z tresky připravené s cuketovými nudlemi jsou skvělá a lehká záležitost. Jak na přípravu, tak pro trávení. Do půl hodiny budete…
Omyté růžičky květáku uvařte na páře či ve vodě na skus, stačí přibližně 5 až 7 minut.Poté rozehřejte řepkový olej, orestujte jarní cibulku, přidejte květák a vidličkou…
Vydatnou polévku z kedlubny a brokolicového košťálu zvládnete připravit do půlhodiny. Talíř této horké zeleninové polévky podáváme ozdobený bylinkami a s dokřupava…
Kedlubna ze zahrádky má v kuchyni různá využití. Vyzkoušejte recept na nasládlou dušená kedlubnu, podávanou s bramborovými šiškami osmaženými na sádle a posypanou…
Zeleninová krémová polévka spojuje čerstvou cuketu a sladký hrášek s bohatou sýrovou chutí, čímž vytváří dokonalou harmonii chutí a textur. Ještě lépe, bude chutnat s…
Vychutnejte si zdravý a lahodný pokrm s lososem a zeleninou, připravený v parním hrnci. Takováto úprava zachovává všechny živiny a přirozené chutě surovin. Recept je…
Máte-li doma pár uvařených brambor, trochu zeleniny a uzenin, bude večeře či lehký oběd za chvilku. Nezapomeňte pekáč před dokončením posypat pořádnou dávkou sýra! Bez…
Brambory uvaříme ve slupce, ne moc dlouho, musí být tak napůl. Necháme vychladnout a oloupeme.Květák uvaříme ve slané vodě-cca 8-10 minut a necháme též vychladnout…
Vepřový bůček má v české kuchyni své stále místo. Pomalu pečenému šťavnatému bůčku odolá opravdu málokdo. Klasické zelí vyměňte za zelí z cukety, které je jemné a chutné…
Jemně dušené hovězí maso, které se doslova rozplývá na jazyku, je dokonale ochucené aromatickými bylinkami a doplněné svěží cuketou. Červené víno dodává jídlu výrazný a…