Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brusinky zavařené - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie298 kJ /
71 kcal
Bílkoviny1,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,01 g
– nenasycené0,35 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,00 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Slané jednohubky z listového těsta Videorecept

Slané jednohubky z listového těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Velmi snadné a hlavně chutné pohoštění. Čtverečky z listového těsta naplníme dle chuti uzeninou, sýrem, zeleninou a zapečeme. Výborné jsou teplé i vychladlé a skvěle se…

Eliza

39 min

Dančí guláš s knedlíkem

Dančí guláš s knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Zvěřina je jedno z nejhodnotnějších mas, které se nám může dostat na stůl. Při vhodné úpravě bude chutnat i těm, kteří se "divočiny" obávají. Maso daňka je výborné a v…

RubyRom

110 min

Maminčina svíčková

Maminčina svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Svíčková, tradiční omáčka pro sváteční chvíle. Rozpadající se hovězí maso, smetanová zeleninová omáčka a houskový knedlík. To jsou známé chutě, které můžete doplnit o…

Aleister

210 min

Krůtí svíčková

Krůtí svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Svíčková patří mezi nejoblíbenější pokrmy u nás. Tradičně se vaří mezi vánočními svátky, kdy se schází rodiny a pořádají společný oběd. Vyzkoušejte variantu z krůtího…

poslirecept

100 min

Toustový sendvič s Hermelínem

Toustový sendvič s Hermelínem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Křupavý toust s jemně roztaveným Hermelínem a osvěžujícím nádechem sladkých brusinek, vytváří perfektní kombinaci pro každou příležitost. Zapečené tousty, jsou klasikou,…

mika59

15 min

Steaky "nadivoko"

Steaky "nadivoko"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Koření utlučeme v hmoždíři na drobnou směs, promícháme s octem do husté kašičky a vmasírujeme do plátků masa.Maso naskládáme do misky, zalijeme portským vínem tak, aby…

Krkovička na víně a tymiánu

Krkovička na víně a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky krkovičky jemně naklepeme a na krajích nařízneme. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem, vložíme maso a zprudka orestujeme. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem,…

Naložený Hermelín s brusinkovým středem

Naložený Hermelín s brusinkovým středem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Brusinky smícháme s chilli omáčkou, sójovou omáčkou a jedním utřeným stroužkem česneku.Hermelíny rozpůlíme a vnitřky potřeme vzniklou směsí. Přiklopíme zpět a ostrým…

Jelení pečeně se závinem

Jelení pečeně se závinem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jelení maso je známé nezaměnitelnou lahodnou chutí. Podáváme ho v zajímavé kombinaci se slaným závinem s bramborovo-houbovou náplní a dušenou hruškou plněnou zavařenými…

poslirecept

100 min

Nadívaný bažant

Nadívaný bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Rohlíky nakrájíme na kostičky, navlhčíme mlékem . V misce si umícháme máslo, žlouky, maggi, přidáme navlhčené rohlíky, osolíme, opepříme. Přidáme petržel, rozinky,…

Růžová líčka mladého býčka

Růžová líčka mladého býčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na pánvi necháme zesklovatět slaninu, pokrájenou na kostičky. Přidáme trošku oleje, vložíme maso a zprudka opečeme, / kdo může nádobu z PH použít na sporáku, restuje…

Vepřová panenka na lesním ovoci

Vepřová panenka na lesním ovoci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do porce panenky udělat hluboké podélné kapsy, ty naplnit anglickou slaninou a asi polovinou sušeného lesního ovoce. Takto připravené maso potřít marinádou. Zprudka ze…

senky

45 min

1 2

Naposledy jste si prohlédli