Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brusinky - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bezlepkové mussli č. 2

Bezlepkové mussli č. 2

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Veškeré ingredience smícháme v míse, med a nahrubo nastrouhaná jablka přidáme jako poslední. Dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v troubě na 200 stupňů cca…

Medový chléb s brusinkami

Medový chléb s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do mísy vysypeme mouku, přidáme změklé máslo, med, sůl, skořici, ořechy, brusinky, droždí a vlažné mléko.Vše řádně vymícháme na jemné těsto, které necháme na teplém…

Kuřecí steak s brusinkami zapečený

Kuřecí steak s brusinkami zapečený

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso naklepeme osolíme, opepříme a osmahneme na pánvi. Když je maso nazlátlé, vyndáme z pánve. Potřeme brusinkami, poklademe sýrem a dáme zapéct do trouby. Pečeme tak…

Obrácené kokosové řezy s ananasem

Obrácené kokosové řezy s ananasem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V rendlíčku nebo pánvičce zahřejte na malém plameni máslo, cukr a rum, míchejte do rozpuštění cukru a pak směs nechte chvilku bublat, aby zhoustla. Formu (použila jsem…

Vánočka s brusinkami

Vánočka s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

1.) ze lžičky vlažné vody, lžičky cukru, špetky soli a lžičky mouky a celého rozdrobeného droždí nechám vzejít kvásek 2.) cukr moučku a 2 žloutky utřu do pěny 3.)…

Marri

285 min

Osvěžující pomerančový hřbet

Osvěžující pomerančový hřbet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dva pomeranče si vymačkáme, šťávu dáme do skleničky a den předem si do ní namočíme brusinky. Srnčí hřbet vyložíme fólií. Pomeranče oloupeme a rozdělíme na měsíčky.…

Mandlovo-rumový moučník

Mandlovo-rumový moučník

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Celá vejce, oba cukry a rum vyšleháme do pěny. Do vyšlehané směsi přidáme smetanu a promícháme. Dále přidáme mouku, prášek do pečiva, mleté mandle olej. A znova…

Omáčky Š

Omáčky Š

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omáčky od Š - první část: Šafránová omáčka Nejprve si namočíme šafrán v bílém víně. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme smetanou, ochutíme bílým vínem…

1 9 10 11 12 13 14