Ovesné čtverce s jablkem a skořicí
Recept ještě nebyl hodnocenJablká zbavíme jadrovníka a neolúpané rozmixujeme na hrubú kašu ( nie jemnú, hladkú ). Na slabom ohni roztopíme kokosový olej a med. Keď sa spoja, primiešame jablká.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,33 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,67 g |
– cukry | 46,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jablká zbavíme jadrovníka a neolúpané rozmixujeme na hrubú kašu ( nie jemnú, hladkú ). Na slabom ohni roztopíme kokosový olej a med. Keď sa spoja, primiešame jablká.…
Hovězí maso je sice náročnější na přípravu, ale zpravidla se odmění skvělou chutí. Plátky hovězí kýty nejprve orestujeme a poté je dusíme v omáčce z vývaru a vína,…
Vsaďte na vlašáky a provoňte svou kuchyni skvělými recepty!
Jídelní rozmary slavných: Herečka Jennifer Lopéz nesnáší lososa, ujíždí na čokoládových sušenkách a nikdy neodolá kuřeti v rýži
Pěstování brambor v českých zemích: Připomeňte si s námi, co to je plečkování a k čemu sloužil rozbíječ nebo čert