Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brzlík - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie381 kJ /
91 kcal
Bílkoviny16,00 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,00 g
– nasycené1,20 g
– nenasycené1,60 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Jelítka

Jelítka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kroupová jelítka jsou tradiční dobrota patřící k masopustu. Jejich příprava není tak složitá, jak se zdá. Výsledkem jsou masovo kroupové kořením vonící jelítka, která si…

pavelk

60 min