Brzlík - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 381 kJ / 91 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 1,60 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Přečtěte si Zobrazit více
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá
Charles Darwin předsedal Klubu žroutů a miloval „divná jídla“: Mimo jiné snědl pásovce nebo sovu a vypil želví moč
Jak nejlépe skladovat vlašské ořechy? Trvanlivost prodlouží mrazák i mikrovlnka!