Andělské zvony
Recept ještě nebyl hodnocenTento recept nabízí bohatou chuť kombinace jemného masa a kysaného zelí, doplněnou křupavými bramboráčky. Ideální volba pro ty, kteří hledají vydatné a rychlé jídlo s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento recept nabízí bohatou chuť kombinace jemného masa a kysaného zelí, doplněnou křupavými bramboráčky. Ideální volba pro ty, kteří hledají vydatné a rychlé jídlo s…
Segedínský guláš pochází z Maďarska a připravuje se z vepřového bůčku a bílého kysaného zelí. Sytý a chutný guláš zjemníme trochou zakysané smetany. Přípravu si můžeme…
Bůček nameleme spolu s kapustou, přidáme vajíčko, česnek a koření, zamícháme a tvoříme bochánky, které obalujeme ve strouhance.Usmažíme na rozehřátem oleji.
Maso osolíme, opepříme, opaprikujeme, okmínujeme. Přidáme nakrájenou cibuli. Podlijeme vodou a pečeme při 170°C do změknutí. Maso z pekáčku vyjmeme a výpek z masa…
Dám vařit maso s česnekem (oloupaný-celý) novým kořením, bobkovým listem a solí. Vařím v papiňáku, je to uvařené dříve. Pokud se mi vaří maso, připravím si kašičku na…
Lunchmeat není jen tak nějaké maso na chleba. Je to nekorunovaný král víkendového vaření pod stanem, či na chalupě. Při domácí přípravě navíc můžete ovlivnit kvalitu i…
Do kameninové nádoby dáme olej, cibuli, česnek zlehka zesklovatět, maso (nakrájené na plátky zhruba 1,5 cm), které opečeme, přidáme zeleninu, protlak, ostatní…
Zužitkujte zbytky po nedělním obědě. Vzhledem k tomu, že se jedná o tip, jak ze zbytků nedělní pečeně vyrobit další dobrůtku, je třeba množství surovin dávkovat podle…
Bůček semeleme do něj přidáme vejce a česnek. Velmi dobře promícháme a dokořeníme vegetou solí a pepřem. Celou hmotu dáme do tlačenkového sáčku a vaříme asi 1 hod.
Do pekáčku nebo remosky nasypeme kysané zelí, ze kterého jsme slili lák a rozhrneme ho na souvislou vrstvu. Bůček rozkrájíme na 8 plátků, osolíme a posypeme směsí koření…
Bůček zbavíme kůže a nakrájíme na větší kostky.Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kousky. Jogurt smícháme s česnekem, hořčicí, chilli, majoránkou a kořenímMaso v…
Lunchmeat lidově "lančmít“ je klasika do kempu i na rychlou všední večeři. Domácí verze z kvalitních surovin chutná lépe než produkty, které lze koupit hotové v obchodě.…
Originální mortadela má svůj původ ve slunné Itálii. Zpravidla se tak nazývá výrobek, který je z vepřového masa. My v tomto receptu použijeme bůček nakrájený na drobné…
Masové ďábelské toasty jsou pikantní a lahodnou volbou pro milovníky výrazných chutí. Tato lahůdka spojuje šťavnaté mleté maso s pikantní omáčkou a aromatickým kořením.…
Maso kuchyňsky upravíme, osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů nejdříve kůží dolů, takto maso krátce…
Zálivka - sůl, olej, sójovou omáčku, worcestrovou omáčku, maggi a ostatní koření promícháme se 2 lžícemi solamylu, 2 vajíčky a na kolečka nakrájenou cibulí. To vše…
Česnek prolisujeme, přidáme sůl a dobře promícháme. Maso umyjeme, osušíme a ze všech stran pořádně a stejnoměrně potřeme směsí. Dáme do nádoby, aby nebylo kolem masa…
Bůček umeleme nahrubo, vmícháme strouhaný sýr, vejce, utřený česnek, osolíme, okořeníme a zahustíme strouhankou. Dobře propracujeme a dochutíme. Děláme menší řízky,…
Vepřové plecko a bůček nakrájíme na kostky, posypeme solí a cukrem, promícháme a necháme v lednici po dobu 24 hodin. Následující den maso rozemeleme v mlýnku na sítku …
Krůtí, vepřové maso a oba sýry nameleme(když namleté maso přejedeme mlýnkem ještě jednou,bude sekaná jemnější). Přidáme koření, vejce, smetanu, nadrobno nakrájenou…
Vajcia varíme 8 minút a olúpeme ich.Bôčik nakrájame na kocky (asi 2x2x2 cm).Do kastrólika dáme sójovú omáčku, víno, vodu, cukor, soľ a chilli (ak máme papričku,…
Sviží suroviny důkladně očistíme ostrým nožem, uzené pod tekoucí teplou vodou kartáčkem, vložíme do vroucí vody, přidáme bobkový list, nové koření a vaříme asi 1,5…
Nejdříve pokrájíme brusinky a namočíme do portského vína, ve kterém je necháme min. hodinu ležet. Z jater odebereme 150 g a nakrájíme na půlcentimetrové plátky. Plátky…
Postup: Čočku uvaříme s bujónem do měkka. Na pánvičce orestujeme na oleji 1 cibulku nakrájenou na drobno. Přidáme 2 stroužky česneku nakrájený na plátky a 1-2 lžičky…
Vyzkoušejte italskou vánoční klasiku panettone s hruškami!
Česká klasika: Na hovězí roštěnou na česneku stačí jen 3 hlavní ingredience a s bramborovým knedlíkem a špenátem chutná božsky
Krmila hady, teď peče bláznivé dorty. S tímhle hororovým vyhrála jihočeská cukrářka Lucie mezinárodní soutěž