Zapékané "bagetky" se sýrem a slaninou
Recept ještě nebyl hodnocenChlebové bulky shora nakrojíme, rozevřeme a potřeme máslem a hořčicí.Vložíme kolečka cibule a kousky Hermelínu.Nahoru naaranžujeme plátky anglické slaniny, posypeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Chlebové bulky shora nakrojíme, rozevřeme a potřeme máslem a hořčicí.Vložíme kolečka cibule a kousky Hermelínu.Nahoru naaranžujeme plátky anglické slaniny, posypeme…
Řízky Friduš: Delikatesa vskutku rytířská oživí každé grilování. Maso je díky speciální marinádě krásně šťavnaté a křehké
Prodloužit životnost potravin je snadné: Mouku zachráníte bobkovým listem, brambory mátou a „zakysanku“ obraťte dnem vzhůru
Houbová hitparáda: Dáte si vepřové na houbách, babiččinu bramboračku nebo houbový guláš ?