Rychlé pohoštění pro přátele - inspirace
Recept ještě nebyl hodnocenAť se chystáte na oslavu nebo na silvestrovskou party, je vždy příjemné a vítané donést s sebou dobré pohoštění. Inspirujte se tímto receptem a připravte závitky dvojích…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ať se chystáte na oslavu nebo na silvestrovskou party, je vždy příjemné a vítané donést s sebou dobré pohoštění. Inspirujte se tímto receptem a připravte závitky dvojích…
Obložené chlebíčky jsou zaručenou klasikou, kterou potěšíte přátele na návštěvě nebo rodinu při večeři. Zkuste tyto rychlé chlebíčky, které můžete připravit na dva…
Nejrůznější rolády se staly v poslední době velmi oblíbeným předkrmem, dají se libovolně naplnit nejrůznějšími pomazánkami, zeleninou i šunkou. Pokrájenou roládu můžete…
Všechny suroviny dáme do mixéru a vyšleháme do hustší konzistence. Podáváme na slaných sýrových oplatkách. Zdobíme petrželkou
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, namažeme čajovkou, na ni poklademe paprikáš a sýr,nzabalíme, sepneme jehlou. Pomalý hrnec vymažeme olejem, na dno dáme cibuli,…
Všechny suroviny vyšleháme, přidáme nasekanou pažitku, podle chuti osolíme (není ale potřeba) a podáváme na pečivu.
Slaninu si nakrájíme na kousky a vložíme do šlehače, nebo mixéru, přidáme tvaroh, hořčici a další suroviny. Mandle spaříme ve vodě a najemno si je nastrouháme nebo…
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
Zčernalé banány se dají zachránit. Můžete s nimi kouzlit nebo z nich připravit sladké překvapení
Grilování levou zadní: Jak na šťavnaté hovězí steaky poradí Ondřej Slanina z Kluků v akci