Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celer - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Celerové hranolky

Celerové hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hranolky už dávno nemusí být jenom z brambor. Zkuste další druhy zeleniny jako celer nebo mrkev. Hodí se jako příloha, třeba s česnekovým dipem. Pokud je zapečete se…

MisulQaa

25 min

Rajská omáčka podle pana Šroubka

Rajská omáčka podle pana Šroubka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rajská omáčka podle pana Šroubka je dokonale vymazlený návod na zhotovení omáčky té nejvyšší kvality. K této omáčce si připravte houskový knedlík a maso tam bude už jen…

Dooga

80 min

Jehněčí na majoránce s bramborem

Jehněčí na majoránce s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 3,4

Jehněčí maso se u nás připravuje zejména na jaře a v období Velikonoc. Pokud se vám však podaří sehnat pěkný kousek tohoto masa, můžete z něj připravit tento pokrm. Maso…

Gregusa

120 min

Low carb ossobuco

Low carb ossobuco

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Objevte kouzlo tradiční italské kuchyně v odlehčené verzi s low carb ossobuco. Tento výjimečný pokrm z hovězí kližky je pečlivě připravený v bohaté zeleninové omáčce,…

deprezz

140 min

Italská polévka

Italská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tuto polévku lze zařadit do rodiny italských polévek "Minestrone". Základem jsou rajčata, fazole, mrkev, celer, brambory a zelenina. Obměňovat ji můžete podle chuti a…

Grilování zeleniny

Grilování zeleniny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Léto je ideálním obdobím pro grilování a pokud chcete obohatit své menu o něco zdravého a chutného, takto grilovaná zelenina je skvělou volbou. Grilování předvařené…

Česnekový kapr

Česnekový kapr

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kapr je velmi chutná ryba, byla by škoda si ho dávat jen na Vánoce smaženého v trojobalu. Pečené filety kapra, ochucené česnekem, podávané s pestrou směsí pečené…

poslirecept

80 min

Zelenina do polévky

Zelenina do polévky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Pokud jste na zahrádce sklidili hromadu čerstvé zeleniny a nestíháte ji zpracovat, zavařte z ní zeleninou směs, kterou pak v zimním období pouze přidáte do polévky a…

sumak

65 min

Zeleninová polévka s tortellini

Zeleninová polévka s tortellini

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Chcete něco rychlého a sytého,ale neumíte si vybrat jestli polévku, nebo třeba pastu? A co takhle využít plněné tortellini jako skvělou zavářku v chutném vývaru plném…

maris

35 min

Polévka pro Anežku

Polévka pro Anežku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejen vnučka autorky Anežka si bude pochutnávat na dobré polévce z kuřecího masa a zeleniny. Dochucovadla zvolte taková, která splňují požadavky na dětskou stravu - bez…

Jaruna18

120 min

Celerovo zelný salát

Celerovo zelný salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zeleninové saláty jsou skvělou přílohou a zdrojem zdraví a vitamínů. Zejména pak v chladnějších dnech. V zimě si pak pravidelně můžete připravovat tento křupavý salát ze…

1974andrea

20 min

Salát z červené řepy nevařené

Salát z červené řepy nevařené

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Salát z nevařené červené řepy je skvělou volbou pro milovníky čerstvé zeleniny, kteří ocení její přirozenou chuť a výživové benefity. Syrová řepa dodá salátu jemně…

Daranea

15 min

Bramborovo - zeleninový salát

Bramborovo - zeleninový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na bramborový salát má každý recept svůj, někomu vyhovuje více majonézy, někdo má rád s uzeninou. Tento recept přináší základní úpravu bramborového salátu s kořenovou…

Vaclav Fronek

50 min

Měšec na pórkové trávě

Měšec na pórkové trávě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso si nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme. Na náplň si zeleninu očistíme a s klobásou nakrájíme na kostičky a slaninu na plátky. Alobal si…

Jogurtové placky se salátem

Jogurtové placky se salátem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mrkev a celer očistíme a nastrouháme nahrubo. Zalijeme citronovou šťávou a promícháme. Řapíkatý celer nakrájíme na drobné kousky, jablka zbavíme jadřinců - případně…

1 49 50 51 52 53 106