Sýrový nákyp
Recept ještě nebyl hodnocenPečivo nakrájíme na kostky, promícháme s petrželkou a cibulkou, kterou jsme předem osmahli na oleji a nechali vychladnout.Přidáme nastrouhané sýry, v mléce rozkvedláme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 974 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,20 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pečivo nakrájíme na kostky, promícháme s petrželkou a cibulkou, kterou jsme předem osmahli na oleji a nechali vychladnout.Přidáme nastrouhané sýry, v mléce rozkvedláme…
Bagetky nakrájíš na kolečka, vložíš na chvilku do rozehřáté trouby ať jsou křupavá, potom oloupeš a nakrájíš jablko do tvaru kolečka na bagetku, přidáš kolečko kozího…
Byliny v kuchyni: Majoránka není jen koření do bramboračky. Léčí neurózy i ekzém
Grilování s Martinem Svatkem: Špízy z ovoce nedoporučuji, zeleninu grilujte krátce, jinak nebude dobrá, říká šéfkuchař
Jak pěstovat bylinky za oknem? Semínka bazalky potřebují vlhčit rozprašovačem, u petrželky je lepší koupit sazeničku