Dal Makhani (indické národní jídlo)
Recept ještě nebyl hodnocenDo většího hrnce dáme 1 hrnek (cca 250 g) černé indické čočky, 1/2 hrnku (cca 125 g) červených indických fazolí.Přidáme 0,3-0,5 lžičky středně pálivého chilli (pudru).…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 364 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 1,70 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do většího hrnce dáme 1 hrnek (cca 250 g) černé indické čočky, 1/2 hrnku (cca 125 g) červených indických fazolí.Přidáme 0,3-0,5 lžičky středně pálivého chilli (pudru).…