Kachna na pomerančích a černém litovelském citrónu
Recept ještě nebyl hodnocenNaporcujeme kachnu (stehna, křídla jako paličky, vyloupneme prsa od kosti i s kůží ).Kůži na prsou mírně nařízneme, ale neprořízneme a vše důkladně nakořeníme solí,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 214 kJ / 51 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Naporcujeme kachnu (stehna, křídla jako paličky, vyloupneme prsa od kosti i s kůží ).Kůži na prsou mírně nařízneme, ale neprořízneme a vše důkladně nakořeníme solí,…
Vidlička jako ďáblův nástroj a nůž místo párátka: Moderní příbor používáme teprve dvě století
Snídaně pro lenochy: Fermentovanou ovesnou kaši podle receptu Hanky Zemanové večer zamícháte a ráno posnídáte
Lógr z kávy nepatří jen do koše: Funguje jako skvělé hnojivo, čistidlo i kosmetický prostředek