Fazole se sýrem a kabanosem
Recept ještě nebyl hodnocenVe větším hrnci na oleji osmahneme cibulku, přidáme kabanos nakrájený na kostičky a necháme ještě chvilku osmahnout. Poté přidáme všechny plechovky fazolí (z plechovek…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 48,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ve větším hrnci na oleji osmahneme cibulku, přidáme kabanos nakrájený na kostičky a necháme ještě chvilku osmahnout. Poté přidáme všechny plechovky fazolí (z plechovek…
Brambory omyjeme (neloupeme, pokud mají pěknou slupku), nakrájíme na čtvrtky a v míse promícháme s kořením a olivovým olejem. Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme…
Alpský knedlík aneb Germknödl: Kynutý knedlík velikosti XXL je plněný povidly a neodolatelně voní rumem a vanilkou
Bruselské řezy: Slané krémové jednohubky překvapí lehce pikantní chutí, jsou ozdobou svátečního stolu a snadné na přípravu
Finále MasterChef Česko 2022: Kdo z této trojice získá milion korun a také titul nejlepšího amatérského kuchaře?