Čočkorýže s cibulkou na slanině
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduché, vpravdě pondělní rychlojídlo, je "čočkorýže"cibulkou a uzenou slaninou. Doplňte ještě porci na talíři nakládanou sladkokyselou zeleninou a oběd, nebo sytá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jednoduché, vpravdě pondělní rychlojídlo, je "čočkorýže"cibulkou a uzenou slaninou. Doplňte ještě porci na talíři nakládanou sladkokyselou zeleninou a oběd, nebo sytá…
Kuřecí maso je skvělé pro jeho rychlou a nenáročnou úpravu. Kousky masa orestujeme a z výpeku pak vytvoříme lahodnou smetanovou omáčku s pikantní chutí. Přílohu můžeme…
Naložená cuketa, plná chutí a vůní z bylinek a koření, se na grilu promění v křupavou delikatesu a společně s jemně uzenou kýtou vytváří dokonalou kombinaci. Tento…
Jistě každý ocení rychlé a na přípravu nenáročné pokrmy pro celou rodinu. A takovým jsou i kuřecí stehýnka, přes noc marinovaná, následně pečená zrovna i s přílohou. Vše…
Máte odvahu experimentovat v kuchyni? A máte i potřebné suroviny k tomu? Můžete vyzkoušet omáčku s krůtím masem, naloženým v olivovém oleji spolu s citróny. Podle autora…
Sklizeň cuket je již v plném proudu a pokud hledáte využití, jak využít jejich úrodu, přijde každý cuketový recept vhod. Dozlatova usmažené placičky s eidamem budou…
Rychlé a jednoduché jídlo, které lze připravit pro dva stejně tak dobře na pánvi. Ve větším množství se ale vyplatí zapnout troubu a připravit letní jídlo i pro početnou…
Pro milovníky kombinace slané a sladké chuti tady máme recept na skvělé letní jídlo. Kuřecí prsa necháme marinovat ve směsi marmelád, bylinek a vína. Po orestování je…
Když máme přebytky cukety, hodí se inspirace, jak ještě jinak cuketu zpracovat. Tentokrát cuketu naplníme směsí sýru a tuňáka, posypeme ji balkánským sýrem a zapečeme. K…
Kolečka z cukety zapečená s krásně vonícími čerstvými bylinkami a sýrem jsou vhodná jako příloha k různě upravenému masu. Nebo je můžete jíst samotná. Každopádně…
Zapečené cuketové jednohubky jsou ideální pro letní večery, zahradní party nebo jako lehká večeře. Jsou snadné na přípravu a nabízejí bohatou škálu chutí, které potěší…
Šťavnaté kousky kuřecího masa jsou obaleny v kořeněné směsi, která jim dodává jedinečný pikantní nádech. Grilování zvýrazní chuť koření a vytvoří křupavou kůrku, zatímco…
Obalený smažený lilek je lahodná pochoutka, která kombinuje křupavý povrch s jemnou a šťavnatou dužinou lilku. Tento pokrm je ideální jako předkrm nebo lehký hlavní chod…
Tento recept nabízí kombinaci křehkých a šťavnatých karbanátků v omáčce s pikantním nádechem, která dodá jídlu nezaměnitelný šmrnc. Ideální pro všechny, kteří mají rádi…
Krémová dýňová polévka zaujme výraznou zeleninovou chutí. Servírujeme ji se zakysanou smetanou a dýňovým olejem. Zajímavým kontrastem k jemné krémové polévce jsou…
Kuře na slanině s cibulí a houbami je skvělou inspirací na víkendové jídlo. Jednotlivé porce masa se spolu s dalšími ingrediencemi pečou v alobalu a díky koření je pokrm…
Tilápie má bílé maso s jemnou nasládlou chutí a díky absenci kostí je velmi oblíbenou rybou. V našem receptu je tilápie připravená na přepuštěném másle a bylinkách. Má…
Vidlička jako ďáblův nástroj a nůž místo párátka: Moderní příbor používáme teprve dvě století
Snídaně pro lenochy: Fermentovanou ovesnou kaši podle receptu Hanky Zemanové večer zamícháte a ráno posnídáte
Lógr z kávy nepatří jen do koše: Funguje jako skvělé hnojivo, čistidlo i kosmetický prostředek