Masová směs v koprovo-dijonské omáčce s česnekem
Recept ještě nebyl hodnocenSmícháme hořčici, prolisovaný česnek, najemno pokrájenou cibuli a kopr a tuto směs pořádně promícháme s masem, které jsme osolili a opepřili. Necháme min. 2 hodiny v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smícháme hořčici, prolisovaný česnek, najemno pokrájenou cibuli a kopr a tuto směs pořádně promícháme s masem, které jsme osolili a opepřili. Necháme min. 2 hodiny v…
Každé kuřecí prso překrojíme na 4 špalíčky,dáme do misky a přidáváme bylinky, česnek, olej, sůl, pepř a koření dle vaší chuti, důkladně zamícháme a dáme odležet do…
Očistěnou zeleninu, nakrájenou na větší kusy, cibuli na půl, česnek vcelku vhoďte do vařící vody, přidejte 2 dl vína, lžíci citrónové šťávy a koření. Chapadla vkládejte…
Očistěnou zeleninu, nakrájenou na větší kusy, cibuli na půl, česnek vcelku vhoďte do vařící vody, přidejte 2 dl vína, lžíci citrónové šťávy a koření. Chapadla vkládejte…
Lilek nakrájet na kolečka, osolit a nechat vypotit 20min. Pak vymačkat vodu a na olivovém oleji opéct do měkka. Přendat do talíře, rozkrájet na kousky a přidat stroužek…
Na oleji zpěníme cibuli a přidáme rajčata z plechovek, osolíme, opepříme, přidáme vývar, prolisovaný česnek a bazalku. Povaříme a rozmixujeme. Podáváme s krutonky a…
Mangold krátko obvaríme, asi 3 minúty, scedíme a necháme odkvapkať. Potom trocha odložíme vcelku, zvyšok spolu s jarnou cibuľkou a petržlenovou vňaťou rozmixujeme. Na…
na pánev s hodně rozehřátým malým množstvím oleje osmažíme nakrájené houby, stáhneme teplotu, mícháme je, až změknou, pak přidáme pepř, majoránku, osolíme dle naší chuti…
Šalotku nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, mozzarellu nastrouháme a cibuli nakrájíme na kolečka.Na troše oleje osmažíme šalotku, přidáme česnek, necháme jen krátce…
Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na plátky a troška vyklepeme, osolíme, okoreníme a posypeme korením. Obalíme v strúhanke, vo vajíčku a dáme na plech. Vymiešame kyslú…
Kuřecí prsa osolíme, opepříme, potřeme olejem prošlehaným s citronovou šťávou a uložíme ve vhodné nádobě do chladničky na několik hodin, i přes noc, marinovat. Cuketu i…
V hrnci na oleji chvíli orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mouku, uděláme cibulovou jíšku, zalijeme vodou, dáme na kostky nakrájenou bramboru, vyklopíme…
Kuřecí křídla omyjeme, osušíme, osolíme a posypeme tymiánem. Do pekáče naskládáme křídla, do mezer dáme měsíčky oloupané cibule, oloupané stroužky česneku a plátky…
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme cesnak, papriku a paradajky pokrájané na drobno (paradajky môžeme ošúpať). Ošúpanú a vydlabanú tekvicu pokrájame na malé…
Kuřecí křídla omyjeme, osušíme, osolíme a posypeme tymiánem. Do pekáče naskládáme křídla, do mezer dáme měsíčky oloupané cibule, oloupané stroužky česneku a plátky…
Do mletého mäsa vmiešame vajce, soľ, korenie, nastrúhaný zemiak a dáme do chladničky uležať. Potom formujeme guličky o priemere cca 3-4 cm, z nich placičky, obaľujeme…
Oloupeme a pokrajime cibuli a cesnek a lehce je na slabem plameni osmahneme na masle. Pridame drcena rajcata, vodu, rajsky protlak, kousky quorn, bujonovou kostku,…
Na oleji osmahneme drobně pokrájenou cibulku, přidáme nasekaný česnek a jakmile začne vonět, přimícháme na větší kousky pokrájené papriky. Orestujeme a po chvíli…
Cuketu nejprve omyjeme, odkrojíme konce a nahrubo na struhadle nastrouháme. Dáme do cedníku a prosypeme dvěma lžičkami soli. Cedník položíme do mísy tak, abychom…
Kližku nakrájíme na větší kousky. Oloupeme cibuli a česnek a obojí jemně pokrájíme. Slaninu nebo špek pokrájíme na malé kostičky. V kastrolu rozpálíme olej, zpěníme na…
Řízky rozklepeme, osolíme. Na pánvi na oleji zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli, přihodíme na kousky nakrájené uzené maso, orestujeme a vsypeme nahrubo…
Připravíme marinádu do střední misky, maso nakrájíme na stejně velké kousky a naložíme do marinády, důkladně promícháme a dáme do chladu cca 3 hodiny odležet.Mezitím…
Na sádle nebo oleji orestujeme slaninu, přidáme pokrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Pak přidáme houby, mražené propláchnuté, osolíme, dáme koření, mírně podlijeme…
Bagetu podélně rozpůlíme. Lehce zakápneme olejem a dáme do vyhřáté trouby zapéct do křupava.Sýr a rajčata nakrájíme na cca 0,5 cm plátky. Dáme prohřát na grilovací nebo…
Pečení na neděli: Jak správně připravit piškotovou roládu se žloutkovým krémem? Cukrářská mistrová se podělila o své fígle
Café Imperial je třicátou nejlegendárnější restaurací na světě: Vyzkoušeli jsme oslavovanou Pohlreichovu kulajdu
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě