Velikonoční masový chlebíček
Recept ještě nebyl hodnocenO Velikonocích nesmí nikdy chybět spousta nejen sladkých, ale také slaných dobrot. Překvapte letos své blízké velikonočním masovým chlebíčkem, ve kterém naleznete pod…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
O Velikonocích nesmí nikdy chybět spousta nejen sladkých, ale také slaných dobrot. Překvapte letos své blízké velikonočním masovým chlebíčkem, ve kterém naleznete pod…
Fašírky jsou jednoduché malé řízky z mletého masa. Připravit je ale můžeme i ve vegetariánské verzi z květáku, navíc i bez lepku. Fašírky lze upéct v troubě nebo smažit…
Lahodnými jehněčími kotletkami s netradiční přílohou z krup, potěšíte celou rodinu i milou návštěvu. Pečené jehněčí maso je dochucené česnekem, dijonskou hořčicí a…
Flank steak patří mezi chuťovky a lahodné druhy steaků. Jednoduše okořeněný kus masa ugrilujeme, nakrájíme na plátky a přelijeme pikantní a svěží chimichurri omáčkou z…
K oslavám svátků jara patří také spousta ať už slaných, nebo sladkých dobrot. Samozřejmě nesmí chybět dozlatova pečená nádivka, plná jarních bylinek a masa. Nádivku…
Bramborové muffiny jsou snadné na přípravu a ideální jako slané pohoštění pro návštěvy. Jsou plné chutí - najdeme v nich párky, klobásu, brokolici i zelené fazolky.…
Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně…
Jehněčí maso patří zejména díky své jemnosti mezi velmi oblíbené pokrmy. V tomto receptu je jehněčí maso doplněno čočkou a bramborami a k dochucení je kromě papriky…
I z obyčejné omelety můžeme připravit delikátní jídlo. Naplníme ji rajčaty, která necháme s trochou cukru zkaramelizovat. Spolu s česnekem a cibulí vytvoří zajímavou…
Hummus je krémová pochoutka z rozmixované cizrny, která pochází z Blízkého východu. Můžeme do něj například namáčet pita chléb nebo kousky zeleniny. Když do něj přidáme…
Urodila se vám spousta cuket a vy nevíte co z nich připravit? Vyzkoušejte upéct cuketovou nádivku, která poslouží jako výborný sytý oběd. Podávat ji můžete samotnou,…
Jehněčí kotletky s krustou jsou velmi snadné na přípravu a můžete je podávat i jako sváteční pokrm. Medvědí česnek, slanina a víno dávají kotletkám vynikající chuť.…
Šťavnatá vepřová roláda plněná bohatou a lahodnou náplní je ideální jako nedělní oběd. Pečení trvá sice trochu déle, výsledná chuť za to ale stojí. Roládu plníme…
Pečená kachna nemusí být žádná věda. Pečte ji pomalu, při nižší teplotě a výsledkem vám bude šťavnaté a rozpadající se maso. Pokud máte rádi křupavou kůrčičku,…
Pokud milujete k snídani či večeři vajíčka na jakýkoliv způsob, vyzkoušejte tento recept. Natvrdo uvařené půlky vajíček orestujeme na másle s bylinkami a kořením. Poté…
Gnocchi, italská klasika, která se na jídelníčku objevuje stále častěji. Uvařené bramborové gnocchi, zapečené s restovanými kuřecími medailonky, smetanou a třemi druhy…
Zapékanky mají v oblibě hlavně naší polští sousedé. Jejich příprava je opravdu snadná a jsou velice variabilní. Je jen na vás, s jakou směsí je zapečete. Vyzkoušejte…
Díky tomuto receptu vykouzlíte sváteční pokrm během chvilky. Minutkové kotletky v česnekové marinádě s rozmarýnem jsou šťavnaté a lahodné. Redukce z červeného vína jim…
Italský žampionový salát kombinuje čerstvé žampiony s olivovým olejem a voňavými bylinkami. Jemná chuť hub a oliv vytváří dokonalý předkrm nebo lehkou přílohu ve…
Těstovinové mušle, plněné směsí z cottage sýru a špenátu, krátce zapečené s parmezánem, nejen krásně vypadají, ale o to lépe chutnají. Hotový pokrm podáváme s rajčatovou…
Brokolice s bešamelem chutná výborně, můžeme ji také doplnit těstovinami a získat plnohodnotný pokrm, který skvěle poslouží jako večeře nebo oběd pro celou rodinu. Stačí…
Syté, výborné a velice snadné na přípravu. Přesně takové jsou zapečené smetanové brambory s ředkvičkami, se zlatavou křupavou sýrovou krustou na povrchu. Sbíhají se vám…
O tom, že špenát neobsahuje takové množství železa, jak se původně myslelo, již víme. Přesto s ním dokážeme vykouzlit vynikající pokrmy. Stačí přidat těstoviny, kuřecí…
Novým bramborám bude stačit pár minut v troubě a máte na stole, i díky přidaným bylinkám, neodolatelnou voňavou dobrotu. Ještě připravit jednoduchý sýrový dip a můžete…