Trhané hovězí s domácí BBQ omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenNe nadarmo je označováno jako maso gurmánů. Rozpadající, skvěle dochucené maso s barbecue omáčkou, udělá každý burger lahůdkou. Dá se však použít i do salátů, baget či s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ne nadarmo je označováno jako maso gurmánů. Rozpadající, skvěle dochucené maso s barbecue omáčkou, udělá každý burger lahůdkou. Dá se však použít i do salátů, baget či s…
Ne nadarmo je označováno jako maso gurmánů. Rozpadající, skvěle dochucené maso s barbecue omáčkou, udělá každý burger lahůdkou. Dá se však použít i do salátů, baget či s…
Osvědčený recept na rychlou pizzu ze sušeného droždí. Těsto je tenké a skvěle se s ním pracuje. Ozdobíme tím, co kdo má rád. Jednoduchý oběd nebo výborná večeře.
Jednoduchý recept na křupavé zlatavé karbanátky se sýrem. Vyzkoušejte k víkendovému obědu, se zeleninou k večeři a nebo pro návštěvu na syté pohoštění. Recept si jistě…
Máte s rodinou chuť na pizzu, ale nechcete se trmácet do italské restaurace? Upečte si domácí a rovnou na celý plech. Do přípravy můžete zapojit všechny členy rodiny a…
Pokud chcete připravit slavnostní pohoštění, zkuste slaný závin, který velmi dobře nahradí klasické chlebíčky. Jeho předností je, že má chuťově zajímavou náplň a jeho…
Výborný tip na na přípravu vepřového masa v zeleninou odlehčené lehce pálivé omáčce. S rýží nebo bramborem bude tento pokrm určitě skvěle chutnat. Rychlost přípravy…
Vepřové koleno, uvařené a dopečené v pikantní marinádě, je velká dobrota. Křupavá kůžička a šťavnaté maso jsou neodolatelné. Pozvěte pár kamarádů, dejte vychladit pivo,…
Vepřové koleno, uvařené a dopečené v pikantní marinádě, je velká dobrota. Křupavá kůžička a šťavnaté maso jsou neodolatelné. Pozvěte pár kamarádů, dejte vychladit pivo,…
Tento jednoduchý hlavní chod, spojuje jemné maso s lehkým a zlatavým těstíčkem, což vytváří neodolatelnou kombinaci křupavosti a šťavnatosti. Ideálně podávaný s čerstvým…
Krůtí stehna jsou poměrně velké kusy masa, proto počítáme z 1 kusu 2 porce. Krůtí maso je považováno za superpotravinu. Obsahuje minimum tuku, je tak ještě dietnější…
Máte rádi klasické pečené kuře, ale chcete zkusit něco nového? K jemné chuti kuřecího masa se k němu skvěle hodí i výraznější chutě. Pokud tedy máte rádi med a česnek,…
Chcete si připravit k obědu jídlo na asijský způsob? Vyzkoušejte toto marinované maso restované se zelím, paprikou a pórkem sypané dýňovými semínky a polité sójovou…
Chcete si připravit k obědu jídlo na asijský způsob? Vyzkoušejte toto marinované maso restované se zelím, paprikou a pórkem sypané dýňovými semínky a polité sójovou…
Hrachová kaše nepatří zrovna mezi nejvyhledávanější jídla, zejména u dětí. Může za to nevalná pověst z jídelen, což je velká škoda. Dejte hrachu novou šanci a připravte…
Do pomalého hrnce vše jen vložíme a necháme ho pracovat. Maso je jemné, až se rozpadá, a díky koření je guláš opravdu pikantní a chuťově vynikající. Jako přílohu volíme…
Rychlá a jednoduchá zeleninová polévka je krásně barevná spoustou zeleniny a zvládne ji opravdu i začátečník. Ovesné vločky ji zahustí a přidají tu správnou chuť. Voní…
Lilek není chuťově příliš výrazný ale zapečený s kořeněným mletým masem a balkánským sýrem je opravdu vynikající. Pokud máte velkou úrodu lilku, máte skvělou…
Krkovička patří mezi nejoblíbenější části vepřového a není se čemu divit. Je šťavnatá, jednoduchá na přípravu a velmi variabilní. Vyzkoušíme ji upéct společně s cibulí,…
Prostá a dokonalá kombinace ingrediencí, taková je klasika v podobě srbské kotlety. Tradiční receptura si žádá sterilovanou kapii, ale v našem receptu jsme ji kvůli…
Zapečené těstoviny jsou oblíbenou večeří nebo lehkým obědem. Jednoduchá verze se špekáčky a česnekem je bleskurychle hotová a zažene hlad. Varianta s využitím medvědího…
Klasické a velmi známé hospodské jídlo patří k rychlovkám, které zvládnete připravit i večer po práci. Základem jsou nudličky z vepřového masa, chybět nesmí cibule a…
Vepřové medailonky jsou skvělý způsob, jak se naučit zpracovávat kvalitnější a dražší maso. Vepřová panenka není nejdražší a postupně se na ní naučíte, jak připravit…
Máslo rozehřejeme a za stálého míchání přidáváme hladkou mouku, umícháme světlou jíšku, kterou za stálého míchání postupně ředíme mlékem a vaříme do zhoustnutí. Nakonec…