Brokolice v česnekovém"chips"kabátku
Recept ještě nebyl hodnocenBrokolici rozebereme na růžičky, vložíme do cedníku, přelijeme vařící vodou a necháme odkapat. Okraj sáčku s lupínky propícháme špendlíkem, aby ušel vzduch a válečkem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 144 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 32,50 g |
– nasycené | 27,50 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Brokolici rozebereme na růžičky, vložíme do cedníku, přelijeme vařící vodou a necháme odkapat. Okraj sáčku s lupínky propícháme špendlíkem, aby ušel vzduch a válečkem…
Segedín s domácím knedlíkem: Papriku přidejte ve správnou chvíli a hotové jídlo nechte uležet
Jak na andělsky nadýchaný perník na plech: Božsky vláčnou a voňavou chuť zajistí marmeláda i správný kypřicí prášek
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy