Kukuřičná alias bolivijská polévka
Recept ještě nebyl hodnocenV hrnci na 25 g másla osmažte cibuli, stroužek česneku.Přidejte červenou papriku bez jádřince, kukuřici a hrášek.Zalijte zeleninovým vývarem ve kterém jsme rozkvedlali 2…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V hrnci na 25 g másla osmažte cibuli, stroužek česneku.Přidejte červenou papriku bez jádřince, kukuřici a hrášek.Zalijte zeleninovým vývarem ve kterém jsme rozkvedlali 2…
Pórek očistíme, rozkrájíme podle velikosti kastrolu, svážeme do svazků, aby se nerozcupoval a uvaříme ve slané vodě. Necháme dobře odkapat a vychladit.Olej, ocet, pepř a…
Knedlíky mají různé podoby. Známe kynuté, houskové, karlovarské a pak taky ty z hrníčku. Zejména když se ocitnete v zahraničí, kde tuto naši specialitu neznají, musíte…
Žampiony a hlívu očistíme, pokrájíme.Cibulku nakrájíme na jemno a dáme jí na pánvičku osmahnout na 2 lžících oleje. Přidáme houby a osmahneme. Podlijeme trochou vody a…
Panzanella je skvělým způsobem, jak využít starší chléb a vytvořit lehký a přitom sytý salát. Osvěžující a barevný salát, který pochází z toskánské kuchyně a je ideální…
Proč jíst rajčata? Krásně se po nich opálíte a ještě vám vyčistí tělo od toxinů
Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
Vídeňská káva Einspänner: Vznikla jako káva pro kočí na zahřátí, výborná je ale i ledová