Zeleninový salát s chlebovými krutónky a parmazánovým chipsem
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu předehřejeme na 200°C. Na plech vyložený pečícím papírem položíme kovový kroužek nebo vykrajovačku o průměru asi 8 cm. Nastrouhaný parmazán smícháme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Troubu předehřejeme na 200°C. Na plech vyložený pečícím papírem položíme kovový kroužek nebo vykrajovačku o průměru asi 8 cm. Nastrouhaný parmazán smícháme s…
V hrnci na 25 g másla osmažte cibuli, stroužek česneku.Přidejte červenou papriku bez jádřince, kukuřici a hrášek.Zalijte zeleninovým vývarem ve kterém jsme rozkvedlali 2…
1/Chleba bez kůrky /housky/namočíme na pět minut do vývaru z bujonu a pak vymačkáme. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek nasekáme a přidáme k mletému masu společně s…
Žampiony a hlívu očistíme, pokrájíme.Cibulku nakrájíme na jemno a dáme jí na pánvičku osmahnout na 2 lžících oleje. Přidáme houby a osmahneme. Podlijeme trochou vody a…
Panzanella je skvělým způsobem, jak využít starší chléb a vytvořit lehký a přitom sytý salát. Osvěžující a barevný salát, který pochází z toskánské kuchyně a je ideální…