Cibulové kroužky
Recept ještě nebyl hodnocenCibulové kroužky jsou skvělá chuťovka třeba k televizi nebo jako pohoštění. Recept je jednoduchý, připravíte trojobal a cibulové kroužky pak usmažíte ve vyšší vrstvě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 205 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,24 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cibulové kroužky jsou skvělá chuťovka třeba k televizi nebo jako pohoštění. Recept je jednoduchý, připravíte trojobal a cibulové kroužky pak usmažíte ve vyšší vrstvě…
Rychlá žampionová omáčka je skvělým doplňkem k masu, těstovinám či bramborovým pokrmům. Připravíte ji během několika minut ze žampionů, smetany a základních ingrediencí,…
Ostřejší rychlá večeře nebo oběd. Fazole s klobásou k sobě dobře ladí a omáčky bude taky dost. Může se podávat s jakýmkoliv pečivem které máte rádi. Ideální jídlo do…
Srnčí je kvalitní maso s mnoha benefity zvěřiny jako takové. Vhodnou úpravou a kořením z něj lze připravit gurmánovo potěšení. Pokud budete mít možnost, dejte srnčímu…
Salám, cibule a zelenina v lehce kyselém nálevu jsou ideálním pohoštěním k pivu. Pokud si vyhrajete s vykrajováním salámu a zeleniny, budou utopenci vypadat jako malé…
Odlehčená verze bramborového salátu bez majonézy chutná skvěle. Salát spojíme olejem a citronovou šťávou, dochutíme cibulí a podáváme posypaný cibulkovou natí a kousky…
Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou…
Špek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě…
Utopenci jsou notoricky známá hospodská dobrota, které dává hlavní chuť nálev. Každá hospoda má svůj tajný recept, který si pečlivě střeží. My pro vás máme utopence s…
Nakládané sýry jsou oblíbenou pochoutkou a poslouží také jako jedlý dárek, který potěší zejména jejich milovníky. Brie, hermelín a goudu naložíme společně s kořením do…
Chystáte se na oslavu a přemýšlíte, jakým pohoštěním ještě zazáříte? Vyzkoušejte tento skvělý recept, který je sice trochu netradiční, ale o to víc zaujme. Tak honem,…
Nařež buřty dle fantazie jako na pečení na ohni, prořízni pak podélně do půlky.Nakrájej cibuli červenou i bílou na kolečka a vytvoř lůžko v pečící nádobě, potom papriky…
Přidáním hermelínu a bylinek do jinak klasického vajíčkového salátu s majonézou posunete jeho chuť ještě o kousek blíž k dokonalosti. Na talíři můžete salát dozdobit…
Zelí tence nakrouháme, spaříme 1 litrem vroucí vody v hrnci (zalijeme vroucí vodou a necháme v hrnci cca 5 minut). Potom v cedníku propláchneme studenou vodou. Necháme…
Ideálně den předem uvařte v jednom hrnci mrkev a brambory a v druhém červenou řepu. Zeleninou vařte neloupanou a nemusíte ji solit, protože sůl slupkou stejně…
Nad žhavými uhlíky grilovaný hovězí burger je neuvěřitelně šťavnatý a lahodný. Zakryjeme ho plátkem sýra a vložíme do rozpečené hamburgerové žemle spolu s opečeným…
Uvařte si těstoviny ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu. Použila jsem na 2 porce cca 180 g suchých špaget. Kolik sníte vy, to nechám na vás ;-) Na studenou…
Uvarenu bielu fazulu nechame vychladnut a vyberieme z vody , v ktorej sa varila. Cibulu , papriku, redkovku osupeme a nasekame na velmi malicke kocky. Nasekame aj…
Zeleninu nakrájíme. Papriku podélně rozpůlíme a napříč nakrájíme na proužky. Stonek řapíkatého celeru nakrájíme na jemné plátky. Okurku nakrájíme na jemná kolečka. Nebo…
Nakrajane rostenky velmi jemne naklepem, osolim, okorenim a zaprasim mukou. V panvici rozohrejem maslo s olejom a zprudka rostenky opeciem, a odlozim ich na teple miesto…
Tradiční segedínský guláš, sytá a voňavá klasika, která patří mezi nejoblíbenější české pokrmy. Kombinace šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany vytváří jedinečnou…
Obě cibule si nakrájíme, zpěníme na oleji, přidáme chilli papričku.Na cibulový základ dáme maso nakrájené na kostky a zprudka opečeme. Osolíme, opepříme, okořeníme…
Do misky dáme 225ml tatarské omáčky Hellmanns, 3 polévkové lžíce kečupu dle chuti může být i extra hot a jednu nadrobno nasekanou cibuli. Vše smícháme a opepříme mletým…
Kuřecí maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky, necháme okapat. Do mísy dáme 3 lžíce slunečnicového oleje, 2 lžičky oregana, 2 prolisované stroužky česneku…