Avokádová pomazánka se zastřeným vejcem
Recept ještě nebyl hodnocenAvokádo s vejci a ideálně na plátku chleba, to je momentální hit snídaňových bister. Jemnou avokádovou pomazánku s krémovým zastřeným vejcem si můžete snadno připravit i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Avokádo s vejci a ideálně na plátku chleba, to je momentální hit snídaňových bister. Jemnou avokádovou pomazánku s krémovým zastřeným vejcem si můžete snadno připravit i…
Odlehčená verze bramborového salátu bez majonézy chutná skvěle. Salát spojíme olejem a citronovou šťávou, dochutíme cibulí a podáváme posypaný cibulkovou natí a kousky…
Vyzkoušejte toto tradiční slovenské jídlo - zelné listy plněné ochucenou směsí masa a rýže, které zabalíte a pak dlouze povaříte ve vodě a rajčatové šťávě. Podávejte je…
Salám, cibule a zelenina v lehce kyselém nálevu jsou ideálním pohoštěním k pivu. Pokud si vyhrajete s vykrajováním salámu a zeleniny, budou utopenci vypadat jako malé…
Všechnu zeleninu nakrájíme na drobné kousky. Camembert nakrájíme na kostičky. Salát zakápneme trochou olivového oleje, přidáme koření dle chuti a promícháme. Tortilly…
Nejprve nudle namočte na pár hodin do teplé vody, samovolně změknou - hlavně nemíchat, šťouchat atd !!! lehce se lámou, když jsou tvrdší a nebudou to takové ty hezky…
Vejce rozklepneme do misky, vidličkou promícháme, osolíme a opepříme.Do pánvičky dáme rozpustit kousek másla, nalijeme vaječnou směs a necháme z každé strany opéct…
Jeden recept, dva způsoby podávání. To jsou špagety s lehce pikantní směsí krůtího masa a paprik, krásně vonící bazalkou a česnekem. Servírujeme hustě zasypané sýrem a…
Zpravidla pod pojmem výpečky si představíme maso tučné a vepřové. V tomto receptu vás jistě osloví o poznání dietnější verze výpečků z krůtího a kuřecího stehna. Díky…
Srnčí maso patří mezi zástupce zvěřiny s velice lahodným masem. Přes noc v koření naložené medailonky zkřehnou a propojí chutě. Na pánvi je pak stačí jen doplnit…
Kuracie maso nakrajame na rezanceky a osolime. V panvici zohrejeme olej a maso orestujeme na silnom ohni zo vsetkych stran. Vyberieme z panvice a odlozime bokom do…
Různé pomazánky mají v naší kuchyni své stálé místo. Na svačinu si tak jednoduše můžeme připravit i tuto verzi ze sýru cottage. Do něj vmícháme nadrobno nakrájenou…
Cibule oloupeme, nakrájíme na silnější půlkroužky.Do hluboké pánve dáme olej. Vložíme cibuli, hodně osolíme, přidáme trošku vody. Přikryjeme poklicí a na mírném ohni…
Mísa čerstvé zeleniny je skvělým zdrojem vitamínů a také vlákniny. Pokud do ní přidáme i třeba vařené vajíčko, stane se ze salátu výživné a plnohodnotné jídlo. Kombinace…
Jednoduchá příprava vepřové panenky, která se hodí ke svátečnímu obědu nebo večeři. Bramborovo-cibulovou přílohu můžeme doplnit domácí tatarkou a smaženými volskými oky.
Očištěné kuřecí maso osušíme, nakrájíme na kousky velikosti soust a dáme do misky. Přidáme sůl, pepř, papriku a promícháme. Poprášíme škrobem nebo moukou a dobře…
Pokud máte rádi gratinované brambory, pak musíte vyzkoušet i tuhle variantu s dýní. Dýně brambory krásně chuťově doplňuje a spolu tvoří výbornou přílohu například k masu…
Avokádo má příjemnou máslovou chuť a jednoduše jej tak můžeme doplnit různým kořením a dalšími surovinami. K rozmačkanému avokádu přidáme cibuli, kapary a rajčata a…
Tortilly jsou vynikající základ pro rychlou a vynikající chuťovku, kterou můžete snadno připravit doma. Vyzkoušejte náplně do tortill s pršutem a sýrem doplněné čerstvou…
Rozehřejeme velkou pánev, přidáme lžíci oleje ze sušených rajčat a slaninu na nudličky. přidáme domácí, předem vařené noky nebo koupené gnocchi a opékáme cca 5 minut.Do…
Ideálním hlavním jídlem grilovacího večera je snad všemi oblíbený burger. Salát, kyselá chuť okurek, příjemně okořeněné mleté maso doplněné výraznou chutí čedaru a to…
Míchaný salát je skvělou svačinou nebo lehkou večeří. K lístkům rukoly přidáme černé a zelené olivy a sušená rajčat. Výživovou hodnotu pak salátu dodá nakládaný sýr a…
Kuře pečené naplocho je způsob, jakým lze z drůbežího masa udělat výborný a efektně servírovaný pokrm. Maso je křehké a stejnoměrně propečené, přílohové brambory a…
Ti, kdo patří mezi milovníky aromatických sýrů, určitě ocení tuto netradiční úpravu kombinace dvou z nich - výrazných syrečků a jemnějšího camembertu. Nejlépe si …