Vepřový bok se zadělávanou kapustou
Recept ještě nebyl hodnocenPečený šťavnatý bůček je česká klasika, která pořádně zasytí. Podáváme ho s bramborovými knedlíky a vařenou kapustou. Ta nejen že skvěle chutná, ale obsahuje také…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pečený šťavnatý bůček je česká klasika, která pořádně zasytí. Podáváme ho s bramborovými knedlíky a vařenou kapustou. Ta nejen že skvěle chutná, ale obsahuje také…
"Azu" je tradiční pokrm tatarské kuchyně. Připravíme jej z hovězího zadního masa, které nakrájíme na nudličky a společně s cibulí, rajským protlakem a kořením, restujeme…
Fazolky můžeme připravit na hodně způsobů, avšak nejoblíbenější je z nich smetanová omáčka. Sterilované okurky dodají kyselost, zároveň můžeme trochu přisladit a osolit.…
Polévka z uzených žeber je vydatná, maso s krátkými vlákny je chutné a kroupy dodají sytost. Určitě se bude hodit vyzkoušet recept v podzimních dnech. Jako hřejivou…
Tento řeznický guláš s vepřovým masem, bůčkem a droby upečeme v troubě a zahustíme nadrobeným chlebem. Kousky masa se krásně rozpadají a s krajícem čerstvého chleba je…
Pro toho, kdo miluje zeleninu a kuřecí maso, je tento recept jako stvořený. Recept je velmi snadný na přípravu a zvládne ho začátečník nebo starší dítě. Zeleninu můžete…
Pokud máte chuť na dobré a rychlé jídlo, vyzkoušejte tyto fazole. Stačí osmažit cibulku, přidat nakrájené špekáčky, na chvíli povařit s fazolemi v tomatě, okořenit a…
Kostky vepřové plece v lehounce pikantní šťávě podáváme s dušenou rýží. Pokud využijeme verzi bez zahuštění moukou, pokrm naše žaludky příliš nezatíží. Příprava jídla je…
Máte rádi čalamády? Tuhle vyrobíte z několika málo surovin - nakrouhaného hlávkového zelí, nakrájené cibule a nastrouhaného křenu. Menší část můžete sníst hned a zbytek…
Bažant má velmi jemné maso a je vyhledávanou lahůdkou. Protože je sušší, je třeba jej před pečením prošpikovat uzenou slaninou. Porce bažanta potřeme česnekem, poklademe…
Bažant má velmi jemné maso a je vyhledávanou lahůdkou. Protože je sušší, je třeba jej před pečením prošpikovat uzenou slaninou. Porce bažanta potřeme česnekem, poklademe…
Nudličky vepřového masa v pikantní marinádě stačí jen orestovat na cibulce se zeleninou a promíchat s uvařenými těstovinami. Na talíři můžete posypat troškou strouhaného…
K přípravě tohoto výborného maďarského pokrmu orestujeme vepřové maso na sádle, cibuli a slanině a poté dusíme. Přidáme žampiony, zakysanou smetanu a mléko a vaříme,…
Jednoduchý, poměrně bezpracný, výsledek chuťově výborný, přesně takový je tento recept. Vepřové na smetaně může vypadat obyčejně, ale chutná svátečně. K zahuštění omáčky…
Vydatná a hustá čočková polévka je atraktivní svou výraznou barvou. Její příprava je velmi rychlý, navíc červená čočka je velmi zdravá a nenadýmá. Cibule, brambory a…
Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma…
K podzimu neodmyslitelně patří kysané zelí. Ale co takhle zkusit udělat zelí trochu netradičně? S karamelizovaným cukrem vykouzlí sladkou chuť a pěknou barvu. Teď už jen…
Maso v celku osolíme, rozpustíme máslo a rychle maso opečeme z obou stran. Poté maso vyjmeme. Do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev a celer.Přidáme…
Milujete zelí? Cuketové, cibulové, kedlubnové, ale třeba i dýňové. Pojďte si s námi připravit tuhle výbornou variantu z dýně hokkaido, budete překvapeni jeho nasládlou…
Játra patří mezi suroviny plné důležitých látek, zvláště železa. Umět je dobře připravit znamená významné obohacení jídelníčku za příznivou cenu. Vyzkoušejte křehká…
Bramborová placka voňavá po majoránce a pikantní masová směs. Toto jídlo netřeba představovat, protože bramboráky s masem jsou klasickou hospodskou minutkou, která se…
Vepřové kostky po srbsku jsou chutné jídlo, které připravíte velmi snadno. Doměkka podušené maso přelité voňavou a paprikami obohacenou omáčkou spolu s vhodně…
Šetření při vaření: Úsporný celodenní jídelníček na týden stojí méně než 1000 Kč, a ještě zbydou suroviny na příště
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Pěstování brambor v českých zemích: Připomeňte si s námi, co to je plečkování a k čemu sloužil rozbíječ nebo čert