Kuřecí s omáčkou Hoi Sin
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso si nakrájíme na stejně velké kostky, osolíme, opepříme a smícháme s pastou Hoi Sin. Necháme odležet v chladu do druhého dne. Rozpálíme pánev Wok i s olejem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí maso si nakrájíme na stejně velké kostky, osolíme, opepříme a smícháme s pastou Hoi Sin. Necháme odležet v chladu do druhého dne. Rozpálíme pánev Wok i s olejem a…
Panenku podélně rozkrojíme, ale nedokrojíme, abychom ji mohli naplnit. Mírně přes fólii naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, navršíme nastrouhanou…
Začala jsem těstem. Do mísy jsem prosela hladkou mouku se špetkou soli a udělala do ní důlek. K mouce jsem přidala na kousky nakrájené studené máslo a pomocí nože…
Stehna omyjeme, očistíme a trochu nařízneme kůži. Pracovní desku si posypeme kořením, stehna v koření pořádně obalíme ze všech stran. Do pekáčku si dáme pár plátků másla…
Do mísy dáme sýr cottage, pomazánkové máslo, k němu přidáme oloupané a na malé kostičky nakrájené avokádo, dále přidáme očištěné a též na malé kousky nakrájené ředkvičky…
Ledový salát natrháme na kousky, cherry rajčátka nakrájíme na půlky, cibulky nadrobno. Vše dáme do větší misky a smícháme.Připravíme zálivku. Všechny ingredience…
Maso nakrájíme na plátky a z nich nakrájíme přes vlákno nudličky. Nudličky obalíme ve škrobu, prudce je smažíme cca 2 minuty v pánvi na rozpáleném arašídovém oleji. Ve…
Do mísy nakrájíme 5 housek na kostičky. Potom přidáme na másle osmaženou cibulku, anglickou slaninu, nasekanou pažitku, petrželku, na drobno nasekané listy pórku a…
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Plátky vložíme do vymazaného pekáče, zasypeme na kolečka nakrájenou cibulí a jarní cibulkou.…
V hrnci nechám přes noc odmočit vnitřnosti ponořené ve vodě, do které jsem vpravil 0,5 dcl octa. Druhý den plíčky řádně propláchnu, nechám okapat a pak vložím do hrnce.…
Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu. Uvařené propláchneme studenou vodou a necháme vychladnout.Zeleninu nakrájíme na kousky, tvrdý sýr na kostky.Na…
Máte - li možnost ochutnat divočáka, neváhejte. Bez obav ho připravte podle našeho receptu. Maso je vynikající, alkohol při marinování umožní masu zkřehnout. Pečená…
Koprovka milovaná i nenáviděná. Základ této omáčky tvoří jogurt, který jí předává svou typickou nakyslou příchuť a proto již není potřeba použít ocet jako dochucovadlo.
Těstovinový salát připravíme během chvilky. Stačí uvařit těstoviny a po zchladnutí je smíchat s nakrájenou zeleninou a sýry. Na závěr vše spojíme tatarskou omáčkou.…
Nejen že hrách obsahuje spoustu důležitých látek, navíc také skvěle chutná. Uvařený hrách smícháme s osmaženou cibulí, rajčaty, strouhankou, vejci a kapary. Ochutíme ho…
Snad každý, kdo se kdy ocitl v kuchyni, má svoji verzi přípravy masové směsi, které u nás s oblibou nazýváme čínou. Na přípravu této budete potřebovat kuřecí maso,…
Letní grilování si žádá svěží a chutné doplňky, které zvýrazní chuť grilovaného masa i zeleniny. Rajčatová salsa je přesně takovým přírůstkem, který přidá vašemu…
Lehká zeleninová jídla jsou ideální do horkých dnů. Při přípravě navíc využijeme čerstvou zeleninu a bylinky z naší zahrádky. Lilky plněné směsí dušené zeleniny, kuskusu…
Koblihy jsou u nás tradiční ve sladké verzi, buď s marmeládou nebo třeba s čokoládovou náplní. Podle našeho receptu si však můžete tyto smažené kynuté koule připravit…
Vypadají jako klasické bramboráky, ale zdání klame. Tyto smažené placky jsou sice z nastrouhaných brambor, ale doplňuje je mleté maso a řízný křen. To zajistí, že…
Jednoduchá, ale velmi bohatá polévka plná zeleniny a žampionů vás skvěle zasytí a prohřeje. U této polévky rozhodně doporučujeme použít kvalitní kuřecí vývar, na chuti…
Tyto jednohubky jsou ideální volbou pro každou příležitost, od rychlého občerstvení po posezení s přáteli. Chlebová sousta zeleninových jednohubek s křupavou slaninou…
Dobrou pomazánku z Lučiny připravíme snadno a rychle. Skvělá je jen tak ke svačině, nebo ji můžeme namazat na tmavé pečivo a ozdobit například pršutem, rajčaty a rukolou…
Křidélka omyjeme, osušíme, mírně osolíme a vložíme do marinády z uvedených surovin nejméně na 12 hodin.Pak je i s marinádou vložíme do pekáčku, mírně podlijeme a pečeme…