Čirok se zelím a ořechy
Recept ještě nebyl hodnocenČirok propláchneme a nejlépe přes noc namočíme do studené vody. Poté vodu slijeme, čirok zalijeme zeleninovým vývarem a dáme vařit. Vaříme doměkka, asi 50-60 minut,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 564 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 3,40 g |
– nasycené | 0,52 g |
– nenasycené | 2,54 g |
–– mononenasycené | 1,17 g |
–– polynenasycené | 1,37 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 71,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Čirok propláchneme a nejlépe přes noc namočíme do studené vody. Poté vodu slijeme, čirok zalijeme zeleninovým vývarem a dáme vařit. Vaříme doměkka, asi 50-60 minut,…
Šílený jídelníček Jindřicha VIII.: Obézní milovník masového pudingu po smrti explodoval
Jogurtová buchta: Vláčný a šťavnatý moučník je hotový za chvíli a využijete i kelímek od jogurtu na odměřování surovin
Jídelní rozmary slavných: Fotbalista Lionel Messi miluje milánský řízek od maminky, přelitý rajčatovou omáčkou a zapečený se sýrem