„Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou
Recept ještě nebyl hodnocenSmetanu smíchejte s většinou mléka (stranou si nechte tak 50ml, které uložíte do ledničky) a přidejte všechnu mátu. Oslaďte 3 lžícemi třtinového cukru a ohřívejte na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 941 kJ / 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 6,70 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 59,00 g |
– cukry | 59,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Smetanu smíchejte s většinou mléka (stranou si nechte tak 50ml, které uložíte do ledničky) a přidejte všechnu mátu. Oslaďte 3 lžícemi třtinového cukru a ohřívejte na…
Otevírací doba obchodů na státní svátek 28. října: Kde budete mít s nákupem smůlu a kdo bude mít obchod otevřený
Delikatesa z lesa: Vyrazte na lišky! Tyhle houby skvěle chutnají a dokonce mírní i deprese
Kdo je nový MasterChef Česko 2023: Vítěz Honza asi poputuje z vody rovnou do hospody. Jak to změní jeho život?