Nepečený zákusek s mandlemi
Recept ještě nebyl hodnocenNepečený ořechovo-mandlový dezert nám zabere jen chvilku a přitom nadělá spoustu parády. Můžeme ho připravit i jako vánoční dobrotu, při různých oslavách, nebo jen tak,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nepečený ořechovo-mandlový dezert nám zabere jen chvilku a přitom nadělá spoustu parády. Můžeme ho připravit i jako vánoční dobrotu, při různých oslavách, nebo jen tak,…
Tento klasický dezert potěší celou rodinu atraktivním vzhledem i výbornou chutí. Plátky kakaového a světlého korpusu promazané pudinkovou náplní ochucenou rumem skládáme…
Svěží peprmintové bonbony obalené v čokoládové polevě můžete využít k přípravě těchto báječných pralinek. Bonbony rozpustíte spolu s čokoládou, tuto směs povaříte ve…
Malé sladké rohlíčky z kynutého těsta naplníme nasekanou čokoládou a dozlatova upečeme. Drobné rohlíčky jsou ideálním pohoštěním pro návštěvy nebo je můžeme připravit…
Tuto buchtu připravíme během chvilky z jednoduchého kakaového těsta. Můžeme ji upéct ve formě na muffiny nebo použít běžný plech. K dochucení použijeme ovoce, oříšky…
Jen dvě suroviny stačí na přípravu výborného nepečeného dezertu. Povařená jablka rozmixujeme s rozpuštěnou čokoládou a necháme ztuhnout. Dezert podáváme ozdobený…
Nepečené dezerty jsou velmi snadné, přesto ale chutnají skvěle. Tuto buchtu tvoří vrstvy kakaových sušenek potřené jemným krémem ze šlehačky a pomazánkového másla.…
Dortovou formu o průměru 25 cm vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. V dostačečném předstihu zapneme troubu a necháme ji předehřát na 150 °C.Vejce rozdělíme na…
Vláčný cuketový moučník je provoněný strouhaným kokosem, skořicí, hřebíčkem, badyánem a citronovou kůrou. Moučník po upečení a zchladnutí polijeme hladkou čokoládovou…
Tyto luxusní ořechové řezy s čokoládovým krémem jsou dokonalým dezertem pro každou příležitost. Křehké ořechové těsto v kombinaci s bohatým čokoládovým krémem tvoří…
Tyto luxusní ořechové řezy s čokoládovým krémem jsou dokonalým dezertem pro každou příležitost. Křehké ořechové těsto v kombinaci s bohatým čokoládovým krémem tvoří…
Na podzim a v zimě můžeme v obchodech objevit exotické jasně oranžové ovoce kaki. V tomto dortu ho přidáme do korpusu v zajímavé kombinaci s dýní a pomeranči, a také s…
Kávové cukroví – lahodné spojení křehkého těsta, jemné kávové náplně a polevy, které vás přenese do světa sladkých pokušení. Ideální ke kávě, čaji, nebo jako elegantní…
V menším hrnku rozpustíme máslo. Třtinový cukr, rozmačkaný banán a kokos zamícháme do rozpuštěného másla. Mouku se sodou nebo s práškem do pečiva smícháme se směsí ovoce…
Postup Dno hlubšího plechu vyložíme světlými sušenkami. Z mléka, pudinkových prášků a krystalového cukru uvaříme hustý pudink. Ještě horký rozetřeme v rovnoměrné…
Roláda: Troubu předehřejte na 180°C a plech vyložte pečícím papírem. Silken tofu, javorový sirup, cukr, ocet, kávu, vanilkový extrakt a vyšlehané lněné semínko…
Na plech poklademe jednu vrstvu bebe sušenek, záleží na vás, zda zvolíte tmavé nebo světlé, můžete i kombinovat. Namažeme marmeládou (doporučuji snadno roztíratelnou,…
Plech vyložíme sušenkami a pokapeme je trochou rumu a silnou kávou.Uvaříme pudink v mléce a osladíme podle chuti (cca 2 PL cukru). Přimícháme do něj zakysanou smetanu a…
Vše (krom čokolády) zpracujeme v těsto, které necháme chvíli odpočinout v lednici. Asi po 10 minutách jej vyndáme. Trochu lepí, takže se jej nesnažíme ani vyválet. Místo…
Čokoládu rozpusťte s máslem ve vodní lázni anebo opatrně na nízkém plameni. V míse vyšlehejte vejce s cukrem do pěny. Mouku promíchejte s kakaem a kypřícím práškem. …
Čokoládu rozpusťte s máslem ve vodní lázni anebo opatrně na nízkém plameni. V míse vyšlehejte vejce s cukrem do pěny. Mouku promíchejte s kakaem a kypřícím práškem. …
Lahodné vánoční dortíky skládající se z čokoládové mousse, malinového želé, čokoládového biscuitu a zrcadlové polevy. Na pohled vypadá složitě na přípravu, ale dle…
Lahodné vánoční dortíky skládající se z čokoládové mousse, malinového želé, čokoládového biscuitu a zrcadlové polevy. Na pohled vypadá složitě na přípravu, ale dle…
Pepa Nemrava dělá vlašák podle normy z roku 1976 a v rozhovoru přiznal, proč už hubnutí neřeší a do MasterChefa by znova nešel
Náš život s celiakií aneb Co jí bezlepkář ve školní jídelně a jak jsme vděční za naši paní učitelku
Bleskově rychlou jahodovou zmrzlinu můžete podávat do pěti minut. Stačí výkonný mixér a jen tři ingredience