Kakaový jahelník s borůvkovou zmrzlinou
Recept ještě nebyl hodnocenDo hrnce s mlékem vsypeme jáhly, přidáme špetku soli a vaříme, dokud jáhly nevsáknou všechnu tekutinu. Do uvařených jáhel vmícháme banány, které jsme si spolu s vejci…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do hrnce s mlékem vsypeme jáhly, přidáme špetku soli a vaříme, dokud jáhly nevsáknou všechnu tekutinu. Do uvařených jáhel vmícháme banány, které jsme si spolu s vejci…
Domácí kečup podle finalisty MasterChef Česko Kuby: Voní skořicí a lehce připálenými rajčaty, hotový je do hodiny
Jak na smažené zelí podle Aničky z MasterChefa: Odkoukala jsem ho od jednoho českého kuchaře, přiznává soutěžící
Sušená rajčata: Jejich příprava je jednoduchá a stačí jen pár ingrediencí, pozor ale na na bylinky, které použijete