Chutný broskvový koláč z křehkého těsta
Recept ještě nebyl hodnocenMouku, sůl a moučkový cukr vložte do sekacího robotu a na chvilku zapněte, aby se provzdušnila mouka. Přidejte nakrájené máslo a znovu zapněte robot. Nakonec vlijte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 950 kJ / 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 6,70 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mouku, sůl a moučkový cukr vložte do sekacího robotu a na chvilku zapněte, aby se provzdušnila mouka. Přidejte nakrájené máslo a znovu zapněte robot. Nakonec vlijte…
Pivo je lék a Češi ho mají nejlepší na světě. Jak se "tekuté zlato" vlastně vaří?
Náš život s celiakií: Jak se najíst ve fast foodu? Bezlepkové burgery jsou rarita a pozor si musíme dávat i na hranolky
Influencer Kovy se rozjel v kuchyni a přiznává: Chci letos poprvé upéct bábovku nebo mramorové řezy podle mámy