Vanilkový ráj (čertovsky dobrý)
Recept ještě nebyl hodnocenPudink za studena připravíme dle návodu s mlékem. V další misce rozmícháme kysanou smetanu, vaječný likér a cukr. Přimícháme připravený pudink a nakonec vmícháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pudink za studena připravíme dle návodu s mlékem. V další misce rozmícháme kysanou smetanu, vaječný likér a cukr. Přimícháme připravený pudink a nakonec vmícháme…
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink
Finalistka Peče celá země Tereza splnila cíl, za kterým do soutěže šla: Napsala detektivku, kde recepty hrají důležitou roli
Domácí klíčení krok za krokem: Stačí vám jen zavařovačka a držet se těchto rad, pak dopadne všechno na jedničku