Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čubrica - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nadívaná bůčková kapsa

Nadívaná bůčková kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rohlík dáme do mléka namočit,houby a zeleninu povaříme.Po vychladnutí pokrájíme,přidáme vymačkaný rohlík,vejce,sůl,koření a všechno promícháme.Naplníme do masa(kapsy)…

Jikotka

120 min

Vepřová roládka na fenyklu

Vepřová roládka na fenyklu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Váleček masa rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme, pomažeme hořčicí, položíme plátky šunky a sýru, zabalíme a převážeme nití. Do tlakového hrnce dáme sádlo,…

Jikotka

60 min

Pangas na červeném zelí a cuketě

Pangas na červeném zelí a cuketě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rybu si osolíme a okořeníme čubricou. Zelí, cuketu, papriku a cibuli si nakrájíme a osmahneme na oleji do měkka. Přidáme rybu a osmahneme. Necháme dusit a dochutíme.

Boubelinda

20 min

Rajské kapustové závitky

Rajské kapustové závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z kapustových listů seřízneme nožem silnější stvoly. Pak není nutné kapustové listy spařovat a balit se nám do nich bude lehce.Mleté maso dáme do mísy. Přidáme kořenící…

Rajské kapustové závitky

Rajské kapustové závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z kapustových listů seřízneme nožem silnější stvoly. Pak není nutné kapustové listy spařovat a balit se nám do nich bude lehce.Mleté maso dáme do mísy. Přidáme kořenící…

Karbanátky s paprikou

Karbanátky s paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Všechny suroviny spolu dobře promícháme.Z hmoty tvoříme placičky, obalíme je ve strouhance a usmažíme v rozehřátém sádle (nebo oleji).

Kuřecí směs s fazolkami

Kuřecí směs s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji s máslem / půl na půl / orestujeme nakrájené maso, přidáme bílé části cibulek, jemně nakrájený česnek, ještě lehce osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme čubricu…

Vepřové dušené v zelenině

Vepřové dušené v zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do vepřového masa v celku uděláme několik hlubokých zářezů a vytvoříme tak jakousi širší mřížku. Dáme pozor, abychom maso nedokrojili a s řezem skončili tak 1,5 cm před…

1 2 3