Koláč s mandlovou krustou
Recept ještě nebyl hodnocenVýborný koláč připravíme z jednoduchého těsta, které z části potřeme mandlovou krustou a upečeme. Polovinu těsta potřeme náplní z konzervovaného ananasu a pudinku a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Výborný koláč připravíme z jednoduchého těsta, které z části potřeme mandlovou krustou a upečeme. Polovinu těsta potřeme náplní z konzervovaného ananasu a pudinku a…
Luxusní makové řezy podle našeho receptu ohromí každého, ne jen toho, kdo má rád mák. Na základu těsta leží vrstva makové náplně s vanilkovým pudinkem a rozinkami. Celé…
Toto skromné a jednoduché jídlo si díky sladké chuti oblíbí i děti. Mrkev nejdříve osmažíme na másle, aby měla výraznější chuť, poté dusíme do měkka. Můžeme si ji dát…
Čtyři hrníčky vhodné na pečení vymažeme změklým máslem nebo jiným tukem a vysypeme je jemně nastrouhanými piškoty.Do menší mísy odvážíme mouku, přidáme mletou skořici…
Chléb velmi výrazně voní po česneku a díky cuketě a sádlu vydrží déle vláčný. Určitě bude chutnat s různými méně výraznými pomazánkami, jako například se sýrovou nebo…
Lehké řezy skládající se z vláčného kakaového korpusu, jablečné náplně provoněné skořicí a badyánem, se smetanovým vanilkovým krémem na vrchu, vás zajisté okouzlí svou…
Nepečený jablečný dort s tvarohem a vaječným likérem je dezert, který spojuje svěží chuť jablek s krémovou jemností tvarohu a jemným dotekem likéru. Je ideální pro…
Šípková omáčka grate cull v jednodušší verzi skvěle doplní vaše zvěřinové menu. Krémová omáčka, jemně dochucená hřebíčkem, je díky smetaně sametově hebká. Skvěle chutná…
Tento lahodný dezert tvoří čokoládová vrstva zalitá kávovo-vanilkovým krémem z mléka, cukru, žloutku, mouky a smetany. Dezert necháme dobře vychladnout. Před podáváním…
Smažené bochánky, tedy koblihy, děláme nejčastěji na sklonku zimy, v období masopustu. Kynuté těsto smažíme v rozpáleném oleji a poté libovolně doplníme podle chutí.…
Drobenkový závin se skořicí a lískovými oříšky je dokonalá kombinace. Každý plátek provoní kuchyni skořicí a nabízí lahodný kontrast mezi vláčným těstem a křehkou…
Ovocné saláty můžeme připravovat celoročně z dostupných druhů ovoce. Vyzkoušejte tento salát s vařeným sladkým a ochuceným nálevem, po vychlazení se jednotlivé porce…
Ovocné saláty můžeme připravovat celoročně z dostupných druhů ovoce. Vyzkoušejte tento salát s vařeným sladkým a ochuceným nálevem, po vychlazení se jednotlivé porce…
Různé poháry patří k oblíbeným dezertům, můžete vyzkoušet i tyto krémové s intenzívnější karamelovou chutí. Příprava není náročná a poháry můžete podávat jak ve všední…
Tento dort je inspirovaný oblíbenými řezy, které známe jako Dunajské vlny. Jako ovoce ale použijeme mango a krém připravíme z tvarohu, kokosového likéru a mléka. Tím…
Řepa v koláči možná na první pohled příliš nenadchne. Chuť řepy v koláči ale nejspíš ani nepoznáte, zato bude díky ní vláčný a trochu zdravější. Ocení ho zejména…
Za pomoci různých formiček si můžeme připravit krásné malé dortíčky. Vespod leží piškotové těsto a na něj vrstvíme podle chuti krém. V tomto receptu použijeme zrovna…
Mramorová bábovka čtyř chutí je mistrovským spojením lahodných vrstev. Tato originální variace tradičního moučníku okouzlí nejen svou chutí, ale i atraktivním vzhledem.…
Vyzkoušejte lahodné bezlepkové donuty! Každý kousek je pečen s láskou a bezlepkovými ingrediencemi, aby si je mohl vychutnat každý, bez ohledu na alergie či intolerance…
Užijte si naše lehké a nadýchané donuty! Každý kousíček je pečen s péčí, aby byl dokonale nadýchaný a měkký. S jedinečnou texturou a bohatou chutí jsou naše donuty…
K létu neodmyslitelně patří ovocné bublaniny, do kterých zpracujeme ovoce, které zrovna dozrává. Zkuste do těsta přidat trochu vaječného likéru, nejlépe doma vyrobeného,…
Tradiční velikonoční mazance můžeme připravit jako malé bochánky. Poslouží pak i jako výslužka pro koledníky. Těsto ochutíme rumem, rozinkami a mandlemi. Před pečením…
Tradiční velikonoční mazance můžeme připravit jako malé bochánky. Poslouží pak i jako výslužka pro koledníky. Těsto ochutíme rumem, rozinkami a mandlemi. Před pečením…