Arašídové cookies
Recept ještě nebyl hodnocen1. Troubu předehřejeme na 175°C a plechy vyložíme pečícím papírem. 2. V míse kuchyňského robotu nebo ručním mixerem ušleháme ztužený tuk, arašídové máslo a med dohladka…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
1. Troubu předehřejeme na 175°C a plechy vyložíme pečícím papírem. 2. V míse kuchyňského robotu nebo ručním mixerem ušleháme ztužený tuk, arašídové máslo a med dohladka…
1. Troubu předehřejeme na 175°C a plechy vyložíme pečícím papírem. 2. V míse kuchyňského robotu nebo ručním mixerem ušleháme ztužený tuk, arašídové máslo a med dohladka…
V hrnci svaříme vodu společně s cukrem a máslem. Mírně povaříme a necháme vychladnout.V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme vychladlou máslovou směs a…
Troubu předehřejte na 160 ºC.V míse šlehejte máslo, cukr a citronovou kůru asi 6–8 minut do pěny. Pak jedno po druhém dokonale zašlehejte vejce. Přidejte mouku, kypřicí…
Vejce s cukrem šleháme do husté pěny. Během šlehání přidáváme po lžících horkou vodu. Do vyšlehaného těsta přidáváme postupně mouku, kterou zamícháváme pomalu vařečkou…
Nejdřív uděláme kvásek (vlažné mléko s cukrem a droždím). Mouku smícháme se solí, kmínem, přidáme kvásek, 2 hrnky vlažné vody, nakonec orestovanou cibuli. Vypracujeme…
Nejdříve smícháme sypké přísady. Poté přilijeme olej, vejce a mléka tolik, aby vzniklo těsto jako na bábovku. Vlijeme do formy a pečeme 30 minut při 180 °C. Zdobíme…
Do domácí pekárny naložíme všechny suroviny tak, jak jsou napsané za sebou, jen semínka vložíme mezi mouku, aby byla zakrytá. Zvolíme program Těsto - hnětení a kynutí…
Hrozinky přebereme, umyjeme, spaříme horkou vodou a necháme na sítku okapat. Rohlíky nakrájíme na tenké plátky a ananas nakrájíme na drobno. Ve 300 ml mléka rozmícháme…
Vejce vyšleháme a cukrem do husté pěny, pak prosejeme hl. mouku a zlehka zamícháme. Tak připravenou hmotu nalijeme do připravené formy nebo můžeme roztírat na pláty. Po…
Ve vodě rozmícháme pudinkový prášek. Překrájená jablka dáme do kastrůlku, podlijeme vodou ,přidáve koření a podusíme. Potom koření vyjmeme, přilijeme vodu s pudinkovým…
Vejce vyšleháme a cukrem do husté pěny, pak prosejeme hl. mouku a zlehka zamícháme. Tak připravenou hmotu nalijeme do připravené formy nebo můžeme roztírat na pláty. Po…
V hmoždíři rozmělníme cukr s bazalkovými listy. Pokud nemáme hmoždíř, vystačíme si s miskou a naběračkou. Nemixujeme, bazalka ztratí barvu. V misce promícháme…
Bílky vyšleháme s cukrem na pevný sníh. Poté postupně přidáme žloutky a vše znovu dobře vyšleháme. Nakonec lehce vmícháme prosátou mouku a těsto naplníme do formy na…
Bílky vyšleháme s cukrem na pevný sníh. Poté postupně přidáme žloutky a vše znovu dobře vyšleháme. Nakonec lehce vmícháme prosátou mouku a těsto naplníme do formy na…
Dortovou formu si vyložíme pečícím papírem. Troubu zapneme na 180 °C. Mouku smícháme s práškem do pečiva, zbylé suroviny na těsto postupně přimícháme v hladké těsto.…
Dortovou formu si vyložíme pečícím papírem. Troubu zapneme na 180 °C. Mouku smícháme s práškem do pečiva, zbylé suroviny na těsto postupně přimícháme v hladké těsto.…
Nejprve si připravíme kvásek: 200 ml vlažné mléka (nesmí být vařicí) rozšleháme metlou s 50 g cukru krupice a 1 kostkou druždí, až se rozpustí droždí. Potom přidám 50…
Nejprve si připravíme kvásek: 200 ml vlažné mléka (nesmí být vařicí) rozšleháme metlou s 50 g cukru krupice a 1 kostkou druždí, až se rozpustí droždí. Potom přidám 50…
Nejprve si připravíme kvásek: 200 ml vlažné mléka (nesmí být vařicí) rozšleháme metlou s 50 g cukru krupice a 1 kostkou druždí, až se rozpustí droždí. Potom přidám 50…
POSTUP: Z bílků a nastrouhané kůry z půlky citronu vyšleháme tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukrem a pak do nich postupně zapracujeme mouku smíchanou s kakaem,olej…
Jahody nakrájejte na drobné kostky. Kostky rovnoměrně rozdělte do 4 vychlazených! sklenic a ještě si trochu nechte stranou. Želé si připravte podle návodu a nechte…
Zamichame vsechny suroviny, jak jsou popsany, shora ,do misy nic se nedela zvlast, a pak vse vlijeme do babovkove formy a peceme cca 45 minut v troube na 150…
Sladká sněhová nadílka: Co je vlastně meringue a jak se liší italská od francouzské a švýcarské?
Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín
Jídlo podle horoskopu na dovolené: Býk by měl zapomenout na míchané drinky a Střelec si raději odpustit grilované maso