Nejlepší kakaový korpus
Recept ještě nebyl hodnocenNení dobrého dortu bez výborného korpusu. Sebelépe nazdobený dort zklame, pokud je korpus houževnatý nebo dusivý. Ten podle našeho receptu bude pro váš dort výborný…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Není dobrého dortu bez výborného korpusu. Sebelépe nazdobený dort zklame, pokud je korpus houževnatý nebo dusivý. Ten podle našeho receptu bude pro váš dort výborný…
Tento výborný koláč snadno připravíte z kynutého těsta, na které pokladete čerstvé borůvky, a vše bohatě posypete drobenkou. Pak už jen stačí počkat, až se koláč upeče,…
Nejdříve si uvařím crema pasticcera (viz poznámka) a nechám vychladnout přikrytou fólií. Listové těsto rozválíme. V jedné polovině si lehce naznačíme rozmístění…
Snadné malé lívanečky plněné Nutellou výborně chutnají jako snídaně, večeře nebo sladký oběd. Vyzkoušejte i vy naši malou vychytávku a usmažte si podle receptu plněné…
Kyprý perník se zajímavým druhem přidané tekutiny na vás čeká v našem receptu. Rychlá varianta oblíbeného moučníku, kterou stačí pouze na závěr dozdobit čokoládovou…
Upečte si s dětmi bublaninu. Budete potřebovat jen deset minut, abyste do trouby vložili plech s těstem. Moučník z litého těsta, který je plný ovoce, připravíte za…
Tento švestkový koláč v sobě spojuje sladkost šťavnatých švestek s jemností krémové náplně. Křehké těsto tvoří základ, na kterém se rozprostírá krémová náplň, zatímco…
Tento švestkový koláč v sobě spojuje sladkost šťavnatých švestek s jemností krémové náplně. Křehké těsto tvoří základ, na kterém se rozprostírá krémová náplň, zatímco…
Štafetky jsou tak trochu retro moučník, má ale stále dost obdivovatelů, kteří si na něm pochutnávají. Můžete si zvolit, jestli budou mít konečnou podobu válečků,…
Pokud máte rádi opravdu šťavnaté moučníky, tento recept je přesně pro vás. Jablečný nákyp se smetanou a spoustou jablíček je tím pravým podzimním dezertem. Můžete do něj…
Jednoduché vánoční cukroví, které je vhodné i pro ty, kteří nemají příliš zkušeností s pečením. Do těsta se přidávají nastrouhané Tatranky, takže pracny chutnají po…
Piškotový moučník s jablky je tady pro milovníky jednoduchých podzimních chutí. Můžete jej připravit jen ovoněný skořicí, nebo jablečnou náplň ozvláštnit přidáním kokosu…
Koláč babího léta s oříšky, jablky a ostružinami je lahodné sladké potěšení, které spojuje sezónní ovoce a křupavé oříšky v dokonalé harmonii. Křehké těsto, šťavnatá…
Vyzkoušejte tento výborný vláčný perník s jablky. Chuť i struktura moučníku vás přenesou do dětství. Tohle je totiž přesně ten správný nedělní moučník, který nám s…
Dýňová zavařenina, která voní po citrusech, zázvoru a hřebíčku. Zavařeninu můžete použít do originálních, podzimních dýňových buchet, muffinů, bábovek a koláčů, nebo ji…
Retro dezerty mají místo i v dnešním světě moderního pečení. Zejména pak, pokud jde o takovou klasiku, jako jsou právě štafetky. Bílkovo-kokosové těsto protřené…
Už i k nám z anglicky mluvících zemí proniká keltský svátek Halloween. Strašidelnými motivy se můžeme inspirovat při pečení. Malé duchy plněné ořechovou náplní ocení…
Pečete rádi vánoční cukroví? Vyzkoušejte letos rafinované dortíčky s mandlovo - likérovou náplní. Dostanou do kolem vás, i všechny, co budou hotové sladké kousky…
Vejce s cukrem vyšlehat. Přidat mouku a sníh. Pečeme na 220°C. Necháme vychladnout. Studenou naplníme krémem a stočíme. Krém ze salka - salko dáme vařit na 2 hod. do…
Do mísy dejte prosátou mouku se špetkou soli a cukrem, do důlku nadrobte droždí a zalejte vlahým mlékem. Asi za 5 minut, až droždí vzejde, přidejte vše ostatní a…
Do mísy dejte prosátou mouku se špetkou soli a cukrem, do důlku nadrobte droždí a zalejte vlahým mlékem. Asi za 5 minut, až droždí vzejde, přidejte vše ostatní a…
Ve vyšší míse lehce vyšleháme vejce s cukrem a olejem. Přidáme nastrouhaný brambor,prosátou mouku a tolik mléka, aby vzniklo ne příliš husté těsto. Těsto rozdělíme na…
V míse smícháme metličkou vejce, cukr, mléko, olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva, citronovou kůru a šťávu.V druhé misce smícháme tvaroh s cukry, důkladně…
Gastro glosa: Stane se návrat „Ano, šéfe!“ propadákem nebo úspěchem? Zdeněk Pohlreich to bude mít složitější než dřív
Tesco uvádí na trh nové opakovaně použitelné a recyklovatelné nákupní tašky vyrobené z vlastního odpadu
Kopřivová polévka podle kuchaře Romana Pauluse: Je levná, snadná a s pošírovaným vejcem a chlebovými chipsy báječně chutná