Rychlé kakaové kuličky
Recept ještě nebyl hodnocenVelice rychle připravené mlsání, na které si nemusíte vyhradit celé odpoledne. Kakaové ovesné kuličky jsou hotové za pár minut, dle chuti je navíc můžete obalit v kokosu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velice rychle připravené mlsání, na které si nemusíte vyhradit celé odpoledne. Kakaové ovesné kuličky jsou hotové za pár minut, dle chuti je navíc můžete obalit v kokosu…
Francouzské poleno je tradiční francouzský vánoční dezert, který se s různými obměnami připravuje po celém světě. Vyzkoušejte je i vy. Podle našeho snadného receptu se…
Potěšte se kakaovými hrnečkovými řezy, které spojují bohatou chuť kakaového těsta s jemností krému a sladkostí džemu. Dozdobení povrchu je pak na vás, zda zvolíte…
Pokud mezi vaše oblíbené sladkosti patří tyčinky Kofila, pak musíte vyzkoušet tyto řezy, s lahodným krémem a šlehačkou na povrchu. Jsou sice náročnější na přípravu, ale…
Tento letní dort vypadá krásně na pohled a všechny chutě v něm dobře ladí. Tvoří ho korpus z karamelových sušenek a dvě vrstvy krému - ovocná a jogurtová. Dort na závěr…
Výborný koláč pokladený kompotovaným ovocem a kopečky povidel rozmíchanými s rumem, posypaný skořicovou drobenkou, je plný chutí a dokonalých vůní. Za hodinku máte…
Dýňový koláč s čokoládou je lahodný dezert, který spojuje jemnou sladkost dýně s bohatou chutí čokolády. Krémová dýňová náplň dodává koláči vláčnost a originální…
Filátka pangasia pokapeme z obou stran citrónovou šťávou a necháme 20 minut odležet. Filé osušíme, osolíme, poklademe listy libečku, plátky parmské šunky, vytvoříme…
1. Podle návodu na obalu uvařte oba pudinky a nechte je zchladnout. 2. Mezitím udělejte těsto: žloutky utřete s cukrem doběla. Mouku smíchejte s práškem do pečiva a…
1. Podle návodu na obalu uvařte oba pudinky a nechte je zchladnout. 2. Mezitím udělejte těsto: žloutky utřete s cukrem doběla. Mouku smíchejte s práškem do pečiva a…
Žloutky spolu s cukrem ušleháme v kotlíku nad parou do husté pěny. Ušleháme!! Nevaříme, nechceme jíst sladkou vaječinu :-)).Čokoládu taktéž ve vodní lázni rozpustíme.Z…
Remosku o průměru 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou.Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a…
Tvaroh smícháme s vejcem a vanilk. cukrem, listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké cca 8x8cm. Do košíčků vložíme čtvereček těsta, dáme kopeček tvarohu a…
Mouku promícháme se lžící cukru a špetkou soli. Přidáme máslo nakrájené na kostičky a prsty připravíme drobenku. Pak do drobenky přidáme vodu a vypracujeme hladké těsto…
Tvaroh vyšleháme s cukrem, s celým kompotem a vanilkovým pudinkem. Vznikne nám řídká směs. Celá vejce vyšleháme s cukrem do pěny a střídavě zašleháme mouku…
Tvaroh vyšleháme s cukrem, s celým kompotem a vanilkovým pudinkem. Vznikne nám řídká směs. Celá vejce vyšleháme s cukrem do pěny a střídavě zašleháme mouku…
Bílky ušleháme spolu s cukry na sníh. Do bílkového sněhu přimícháme žloutky, vmícháme mouku a upečeme ve vymazané a vysypané dortové formě na 180°C asi 15 minut. …
Na sirup použijeme buď jeden kilogram meruněk nebo jeden kilogram broskví. Ovoce vybíráme hodně zralé až měkké, nikoliv však nahnilé. Ovoce pokrájíme, dáme do hrnce,…
Do pekárny nalijeme vlažnou vodu, přidáme sůl, cukr, olej, ocet a vejce.V míse smícháme všechny sypké suroviny, včetně droždí a koření.Sypkou směs nasypat do pekárny k…
Teplou vodu smícháme s droždím, solí a krupicovým cukrem, důkladně zamícháme , zakryjeme a necháme 10 minut odstát. Hladkou mouku nasypeme do mísy, přidáme kvásek , 2…
Červený rybíz na cedníku propláchneme, není nutné ho obírat z větviček, takže ho okapaný můžeme přesypat rovnou do hrnce s cca 200 mililitry vody. Pod poklicí krátce…
Karamel si připravíme den předem. Cukr utavíme na karamel a vlijeme do něj hotovou svařenou smetanu. Krátce povaříme a necháme vychladnout. Z bílku a cukru připravíme…
Karamel si připravíme den předem. Cukr utavíme na karamel a vlijeme do něj hotovou svařenou smetanu. Krátce povaříme a necháme vychladnout. Z bílku a cukru připravíme…
Karamel si připravíme den předem. Cukr utavíme na karamel a vlijeme do něj hotovou svařenou smetanu. Krátce povaříme a necháme vychladnout. Z bílku a cukru připravíme…
Slavné omáčky: Ta zeleninová není žádná Popelka! Takhle ji dělají šéfkuchaři
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady
Domácí veganská majonéza z nálevu z cizrny: Je neskutečně jemná, snadná na přípravu a zcela bez vajec