Snickers řezy
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto: Vyšleháme vejce s cukry do pěny, poté chvilku ještě s olejem šleháme. Prosejeme mouku, kakao a prášky do pečiva- promícháme a střídavě s mlékem přidáváme do pěny…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těsto: Vyšleháme vejce s cukry do pěny, poté chvilku ještě s olejem šleháme. Prosejeme mouku, kakao a prášky do pečiva- promícháme a střídavě s mlékem přidáváme do pěny…
Vodu, ocet, cukr, sůl svaříme ve velkém hrnci přidáme cukerin a vše necháme přejít varem. Okurky naplníme do sklenic přidáme koření, kopr a mrkev na kolečka.Do jedné…
Piškot: 7 vajec + 7 polévkových lžic cukru ušleháme dohusta. Lehce vmícháme 7 polévkových lžic mouky, do které jsme zamíchali 1 kávovou lžičku kávy a 1/4 prášku do…
6 celých vajec vyšleháme s krystalovým cukrem, přidáme 60 g solamylu a hladké mouky - už nešleháme, jen převracíme vařečkou a nalijeme na plech, který vyložíme papírem.…
Kuličky bezu 20 minut povaříme společně s badyánem.Poté vše přes plátno a cedník přepasírujeme (badyán nejdřív vyjmeme). Šťávu znovu ohřejeme a přidáme vanilkový a…
Upečeme piškotovou roládu, promazanou marmeládou. Základní těsto na tuto roládu upečeme stejně jako v receptu u výše uvedené banánové rolády. Příprava náplně: Šťávu…
Droždie rozmiešame v troche mlieka a cukru a necháme vykysnúť. Potom z kvásku, múky, vanilkového cukru, štipky soli, zvyšku mlieka, vajec vymiesime cesto. Necháme…
Uvařenou rýži dáme rozvařit do mléka - přidáme cukr. Jakmile je rýže rozvařená, necháme ji trochu vychladnout. Poté přidáme do rýže žloutek a z bílku vyšleháme tuhý sníh…
Droždie rozmiešame v troche mlieka a cukru a necháme vykysnúť. Potom z kvásku, múky, vanilkového cukru, štipky soli, zvyšku mlieka, vajec vymiesime cesto. Necháme…
Mouku, sodu, mrkev, jablko, citronovou kůru a semínka promícháme.Vyšleháme vejce s cukrem a olejem.Vše smícháme dohromady a přidáme dle potřeby mléko. Množství je na…
Začněte přípravou ingrediencí – máslo dejte povolit na teplé místo a vejce vyndejte z lednice, aby se ohřála na pokojovou teplotu. Zapněte troubu na 160°C a dortovou…
Rajčata, koriandr, cibuli, papričku a česnek nakrájíme nadrobno. V misce dále smícháme všechny nakrájené ingredience spolu se zbytkem surovin a necháme minimálně na dvě…
Suroviny v pekárně nastavíme na program těsto. Pak na vále zpracujeme bud záviny, buchty, koláče a nebo rohlíčky. Plníme dle chuti. Přendáme na plech s pečícím papírem a…
Bezinky vyložíme na plech a přemístíme na chvíli ven, aby z trsů vylezla všechna drobná havěť . Bobulky pečlivě otrháme, popřípadě vytřídíme ty nepěkné nebo nezralé.…
Vajce s cukrom a vodou som vymiešala do peny, napokon som vmiešala olej a preosiatu múku. Plech som vystlala papierom na pečenie, cesto som vyliala, zarovnala. Rúru som…
Vajce s cukrom a vodou som vymiešala do peny, napokon som vmiešala olej a preosiatu múku. Plech som vystlala papierom na pečenie, cesto som vyliala, zarovnala. Rúru som…
Uděláme si kvásek : do teplého mléka rozdrtíme kvasnice, přidáme cukr, sůl, olej a promícháme, přisypáváme mouku až vznikne vláčné polohusté těsto. Zakryjeme čistou…
Ze surovin vypracujeme hladké těsto, které dáme na 20 minut odpočinout do lednice.Mezitím dno dortové formy vyložíme pečícím papírem, formu důkladně uzavřeme, vymažeme a…
Vajcia, cukor a vodu vyšľaháme. Za stáleho šľahania pridáme olej, potom múku s práškom do pečiva.Cesto dáme do vymasteného plechu, rozložíme náplň, poukladáme narezané…
Zapneme troubu na 180 °C, s roštem uprostřed a plech vyložíme pečícím papírem. V míse nejprve promícháme všechny sypké suroviny, přidáme tekuté, dobře promícháme,…
K přípravě jednoduché a rychlé domácí zmrzliny nejsou vždy třeba čerstvé jahody, postačí nám ty mražené - jen je třeba je před použitím nechat chvíli rozmrazit. Hotovou…
Nejdříve si uděláme karamel, upálíme krystal cukr a zalijeme vodou a necháme povařit, ať tam nejsou hrudky, necháme vychladit. Žloutky ušleháme s cukrem, van.cukrem do…
3 žloutky a 10 dkg cukru písek vyšleháme do pěny. Postupně přidáme 10 lžic vlažné vody a polohrubou mouku. Nakonec jemně vmícháme do těsta vyšlehaný tuhý sníh. Na…
10 tipů, jak na dokonalý hovězí vývar: Věnujte čas předpékání a pomalému vaření
Argentinci jedí v neděli hovězí, Japonci guláš. Jak se liší sváteční obědy ve světě?
Osvědčené způsoby, jak poznat zralý meloun: Důležitou roli hrají nejen vůně nebo stopka, ale také „vrzavý“ zvuk při stlačení