Přesnídávkový moučník
Recept ještě nebyl hodnocenNení snadnějšího moučníku, než je tento. Oblíbenou kokosovou tyčinku spojíme v těstě s přesnídávkami a vytvoříme tak vláčné těsto. Po upečení jej pak doplníme marmeládou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Není snadnějšího moučníku, než je tento. Oblíbenou kokosovou tyčinku spojíme v těstě s přesnídávkami a vytvoříme tak vláčné těsto. Po upečení jej pak doplníme marmeládou…
Jednoduché smažené cuketové placičky na způsob bramboráků připravíme velmi snadno. K dochucení použijeme česnek a majoránku. K placičkám podáváme dip ze smetany a…
Zajímavá kombinace máku a meruněk v kyprém moučníku vás dostane svou originální chutí. Zkuste si připravit tento skvělý koláč podle našeho receptu. Počítejte s tím, že…
Tento jednoduchý a osvěžující dezert tvoří několik vrstev. Čerstvé ostružiny zalijeme pudinkem, na něj naneseme jemnou tvarohovo-smetanovou náplň a povrch posypeme…
Tato letní ovocná polévka vás jistě osvěží. Připravíte ji z rozmixovaného ovoce, jogurtu a smetany. Polévku zpestří malé knedlíky z tvarohového těsta. K ozdobení…
Drobné dortíky plněné lahodným krémem a ozdobené čerstvými malinami zaujmou na první pohled. Krém je navíc díky limetce osvěžující a chutná skvěle. Zajímavou chuť mu…
Tento francouzský dezert je díky sněhu z bílků krásně nadýchaný. Podáváme ho ještě horký, aby si udržel svůj objem. Do suflé přidáme plátky jahod, jejich šťavnatost…
Tento francouzský dezert je díky sněhu z bílků krásně nadýchaný. Podáváme ho ještě horký, aby si udržel svůj objem. Do suflé přidáme plátky jahod, jejich šťavnatost…
Milovníky čokolády jistě potěšíte touto nadýchanou čokoládovou pěnou, která se v ústech jen rozplyne. Pěna díky rumu příjemně voní a dobře ji doplňují sladkokyselé…
Tato buchta s cuketou je lahodným a vláčným moučníkem, který překvapí svou jemností a lehkostí. Tento jednoduchý recept spojuje svěžest jogurtu s šťavnatostí nastrouhané…
Cibule oloupeme a nastrouháme na struhadle na jemná kolečka, která následně nožem překrájíme, čímž nám vzniknou jemné nudličky.Z rajčat vykrojíme tvrdou část, která drží…
Roláda připravená pro slavnostní příležitost má mnoho výhod. Dá se připravit dopředu, může se plnit podle vlastní úvahy a dostupnosti surovin. V neposlední řadě se dobře…
V těchto řezech si vychutnáme čerstvé ovoce z naší zahrádky. Na těsto poklademe angrešt a rybíz, obojí moučníku dodá osvěžující sladkokyselou chuť. Ovoce zakryjeme…
Záviny z listového těsta jsou skvělé, díky jejich jednoduché a rychlé přípravě. Tento závin naplníme jemnou tvarohovou náplní a svěžím šťavnatým rybízem. Sladkokyselou…
Korpus: Žloutky ušleháme s cukrem do husté pěny, do bílků dáme sůl a vyšleháme na hodně tuhý sníh. Pak postupně lehce smícháme žloutky, sníh a prosátou mouku, vylijeme…
Korpus: Žloutky ušleháme s cukrem do husté pěny, do bílků dáme sůl a vyšleháme na hodně tuhý sníh. Pak postupně lehce smícháme žloutky, sníh a prosátou mouku, vylijeme…
Pokud máte rádi čokoládu a arašídové máslo, jsou tyto řezy pro vás ty pravé. Čokoládové těsto provoněné kávou a vanilkou potřete náplní z arašídového másla a na náplň…
Koláče s čerstvým sezónním ovocem k létu rozhodně patří. V tomto zkombinujeme šťavnaté sladké jahody s lehce kyselými ostružinami. Ovoce na závěr pokryjeme vrstvou…
Ostružiny zpestří moučník svou krásnou barvou a výraznou chutí. Zalijeme je lahodným žloutkovým krémem, který voní po mandlovém likéru, a díky smetaně je opravdu jemný.…
Ostružiny zpestří moučník svou krásnou barvou a výraznou chutí. Zalijeme je lahodným žloutkovým krémem, který voní po mandlovém likéru, a díky smetaně je opravdu jemný.…
Suroviny na kvásek (omládek) dobře promísíme a zakryté necháme kynout 60 minut.K vykynutému přidáme ostatní suroviny a uhněteme pevnější těsto, které bude asi 90 minut…
Nepečený dort zvládnou připravit i začátečníci. Korpus připravíme ze sušenek a másla, potřeme ho nadýchaným smetanovým krémem z tvarohu a čokolády a ozdobíme drobným…
V kastrůlku rozehřejeme máslo, sýr a smetanu na hladkou omáčku.Necháme ji trochu vychladnout a prošleháme s majonézou, pár kapkami citrónové šťávy, bylinkou a špetkou…
Cukrová poleva vonící rumem, co připomíná rampouchy, překrývá kostky ořechového těsta slepeného lahodným máslovým krémem s kávovou příchutí. Symfonie chutí, která se…
Holka u plotny radí: Jak na kuře na paprice podle originálního maďarského receptu
Jak na kandovanou dýni: Sladké bonbony z podzimní zeleniny jsou tak dobré, že mizí ze stolu bleskovou rychlostí
Halloweenské MasterChef Česko: Jak na jednoduché chlupaté prsty z listového těsta, pařáty čarodějnice a další děsivé pohoštění