Kokosky medové
Recept ještě nebyl hodnocenSladké medové kokosky s lahodným čokoládovým krémem, s rybízovou marmeládou, chutnají skvěle. Připravit je můžete nejen na Vánoce, ale i při jakékoliv jiné sváteční…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sladké medové kokosky s lahodným čokoládovým krémem, s rybízovou marmeládou, chutnají skvěle. Připravit je můžete nejen na Vánoce, ale i při jakékoliv jiné sváteční…
Nepečené cukroví připravíme velmi rychle, navíc se nemusí odležet, takže ho můžeme udělat na poslední chvíli. Fíky jsou do cukroví ideální, dodají mu sladkost i…
Všechny suroviny smícháme a dobře vypracujeme, vodu přidáváme po malých dávkách, stačí máčet ruce v teplé vodě. Vypracovanou hmotu rozdělíme na tři kousky a každou…
Buchta z hrnku je známá také pod celosvětovým názvem mug cake. Zpravidla jen smícháte suroviny, vložíte do hrnečku a necháte v mikrovlnce upéct. V tomto receptu jde o…
Zhotovení perníkového adventního svícnu je naprosto individuální záležitostí, je potřeba jen dostatek fantazie. Tu a spoustu trpělivosti pak vyžaduje také jeho zdobení.…
Zhotovení perníkového adventního svícnu je naprosto individuální záležitostí, je potřeba jen dostatek fantazie. Tu a spoustu trpělivosti pak vyžaduje také jeho zdobení.…
Přebytky bílků z různého pečení je takový folklor vánočního pečení. My vám přinášíme recept na jejich spotřebu. Sněhové bezé plněné likérovým krémem se skvěle hodí nejen…
Nápaditě zdobené kakaové linecké s kakaovým máslovým krémem a čokoládovou polevou se bude skvěle hodit do vaší kolekce vánočního cukroví. Zdobení je sice trochu…
Nápaditě zdobené kakaové linecké s kakaovým máslovým krémem a čokoládovou polevou se bude skvěle hodit do vaší kolekce vánočního cukroví. Zdobení je sice trochu…
Plněné kakaovo-ořechové cukroví s rumovým krémem je přesně pro vás! Výroba vyžaduje trochu cukrářské zručnosti a trpělivosti (a budete potřebovat i formičky), výsledek…
Medové perníčky různých tvarů a ozdobené bílkovou polevou nesmí na sváteční tabuli chybět. Při jejich pečení můžeme zapojit i ty nejmenší, kterým při jejich vykrajování…
Medové perníčky různých tvarů a ozdobené bílkovou polevou nesmí na sváteční tabuli chybět. Při jejich pečení můžeme zapojit i ty nejmenší, kterým při jejich vykrajování…
Masarykovo cukroví se připravuje z křehkého těsta s lískovými ořechy. Přes svou jednoduchost patří mezi ty druhy, které mizí z talířů jako první. Nemusíte ho péct jen na…
Chutná a vláčná bábovka z jogurtu s velice jednoduchou přípravou, kterou zvládne opravdu každý. Bábovku lze podávat pouze pocukrovanou a nebo dozdobenou polevou. Bude…
Pracny jsou velmi oblíbené vánoční cukroví, které je snadné na přípravu, má dlouhou trvanlivost a čím déle je necháte odležet, tím je jejich chuť lepší. Možná máte svůj…
Pracny jsou velmi oblíbené vánoční cukroví, které je snadné na přípravu, má dlouhou trvanlivost a čím déle je necháte odležet, tím je jejich chuť lepší. Možná máte svůj…
Škubánky jsou pokrmem našich babiček a prababiček. Velmi levné jídlo, z několika málo surovin, a tak dobré! Škubánky můžeme připravit naslano nebo nasladko, jako v tomto…
Med, moučk. cukr, vanilkový cukr, vejce a žloutek ušleháme v páře do zhoustnutí. Necháme vychladnout a pak přidáme na vál k mouce a máslu. Vypracujeme těsto. Pokud je…
Med, moučk. cukr, vanilkový cukr, vejce a žloutek ušleháme v páře do zhoustnutí. Necháme vychladnout a pak přidáme na vál k mouce a máslu. Vypracujeme těsto. Pokud je…
Tradiční sladkou pochoutku Pikao si asi většina z nás spojuje s dětstvím. Sladké zahuštěné mléko v tubě se své oblibě těší dodnes. Zkuste jej přidat do krému na…
Milovníkům bílkového cukroví srdce jen zaplesá, když se křehké těsto doslova rozplyne na jazyku. Příprava laskonek se může zdát složitá, nejdůležitější je však vychytat…
Milovníkům bílkového cukroví srdce jen zaplesá, když se křehké těsto doslova rozplyne na jazyku. Příprava laskonek se může zdát složitá, nejdůležitější je však vychytat…
Všechny ingredience spojíme a vypracujeme hladké těsto, které necháme 2-3 dny v potravinářské folii v lednici. Po vytáhnutí z lednice je tlačíme do formiček…
Křehké cukroví ze žloutkového těsta je ozdobeno cukrovou polevou, kterou také obarví žloutek. S čokoládovou polevou pak vytvoří krásné zdobení. Jednotlivé kousky k sobě…
Staročeské perníčky: Čas na jejich pečení nastává právě teď. Jak založit těsto a podpořit jejich rozležení?
Mochyně je plná vitamínu C. Jak ji vypěstovat doma a který druh vás může otrávit?
Úžasně vláčný švédský dort kladdkaka je plný kakaa a hotový jej budete mít do půl hodiny