Jahodová marmeláda s mátou a růžovým pepřem
Recept ještě nebyl hodnocenMáte rádi jahodovou marmeládu? Vyzkoušejte ji připravit podle tohoto receptu a jistě si pochutnáte. Sladkou chuť jahod skvěle doplňuje aromatická máta a jemná, lehce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte rádi jahodovou marmeládu? Vyzkoušejte ji připravit podle tohoto receptu a jistě si pochutnáte. Sladkou chuť jahod skvěle doplňuje aromatická máta a jemná, lehce…
Na přípravě džemu není nic složitého. Stačí vybrat vhodné ovoce, rozmačkat ho a chvíli povařit spolu s cukrem a citronovou šťávou. V tomto receptu zkombinujeme sladké…
Marmeládu lze připravit z jednoho druhu ovoce nebo z různých kombinací, třeba i netradičních. Tento recept je na marmeládu ze základu z bobulek bezinek, které skvěle…
Domácí marmelády se těší stále větší oblibě. Pokud vás nebaví klasické kombinace, zkuste vylepšit jahodovou marmeládu rebarborou, která svou nakyslostí dokonale vyváží…
Třešňová marmeláda z domácí pekárny je dokonalým způsobem, jak zachytit letní chuť třešní v jedné skleničce. Tato marmeláda se vyznačuje svou bohatou, sladkokyselou…
Mirabely jsou opomíjené ovoce, které můžeme sklízet na mnoha mezích úplně zdarma. Pokud vybereme zralé a šťavnaté plody, výrobky z nich se zcela vyrovnají i dražším a…
Ze švestek nemusíte připravovat jen povidla. Máte-li bohatou úrodu, uvařte i tuto jednoduchou, ale za to chuťově skvěle vyladěnou marmeládu. Se špetkou skořice, citronem…
Připravte si do skleniček pikantní rajčatové čatní, které spojuje šťavnatost zralých rajčat s výraznou kořeněnou chutí. Toto chutné dochucovadlo je ideální k sýrům,…
Z červeno-oranžových sladkokyselých plodů jeřábu můžeme připravit lahodný osvěžující džem. Pěknou vůni mu dodáme trochou griotky. Džem využijeme do dezertů i například…
Švestkovo-jablečná marmeláda se skvěle hodí na snídaňový chléb, do dezertů nebo jen tak na lžičku. Dopřejte si trochu tohoto voňavého potěšení, které vám doma vytvoří…
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější