Medvědí preclíky
Recept ještě nebyl hodnocenPreclíky chutnají na jaře i v zimě. Jarní bylinky, jako je medvědí česnek, je oživí a dodají jim chuť. V zimě můžete přidat třeba smaženou cibulku nebo oblíbené koření.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Preclíky chutnají na jaře i v zimě. Jarní bylinky, jako je medvědí česnek, je oživí a dodají jim chuť. V zimě můžete přidat třeba smaženou cibulku nebo oblíbené koření.…
Pagáčky jsou oblíbené pro svou jemnou a křupavou texturu, která je dosahována díky použití sádla v těstě. Přidání medvědího česneku, který má jemnou česnekovou chuť,…
Mrkvový křen je svěží a pikantní pochoutka, která kombinuje sladkost mrkve s ostrostí křenu. Mrkvový křen je výborný jako příloha k masu, uzeninám nebo studeným…
Pod názvem botwinka se skrývá mladá červená řepa, ze které naši polští sousedé připravují skvělou stejnojmennou polévku, která je doslova plná zeleniny. Nechybí ani…
Točenky, s medvědím česnekem a sušenými rajčaty, při pečení krásně provoní vaši kuchyň. Tato křehké dobrota ve tvaru šneků si podmaní všechny vaše strávníky. Pokud…
Tento jednoduchý chléb z kynutého těsta připravíme velmi snadno. Do chleba přidáme bylinky, sušená rajčata a olivy, které chlebu dodají skvělou chuť i barevnou pestrost.…
Lněné semínko zvýší nutriční hodnotu každého připravovaného pokrmu. V tomto případě to jsou chutné tyčinky, vhodné jako malé pohoštění k pivu, vínu či jen tak na mlsání.…
Pokud máte uzené maso a chcete si ozvláštnit jeho přípravu, zkuste ho netradičně ugrilovat. Naložením do marinády získá maso zvláštní bylinkovou příchuť. Jako přílohu…
Tento lehký a zdravý salát je ideální volbou pro všechny milovníky svěžích a chutných pokrmů. Skvěle se hodí ke grilovanému masu a přinese na váš stůl nádech…
Tento neobyčejný dezert spojuje sladkost třešní, krémovou konzistenci jogurtu a kysané smetany, a jemnou vůni růžového sirupu. Připravte si tento koláč a vychutnejte si…
Vyzkoušejte naši lahodnou bábovku, která je nejen bezlepková, ale také plná intenzivní chuti. Kombinace hořké čokolády a šťavnatých třešní je ideální pro všechny, kdo…
Meteník je slaný koláč původem ze Slovenska. Jeho základem je kynuté těsto se zelím a uzené maso. Příjemná vůně tohoto koláče vám již během pečení provoní celou kuchyň.…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
MasterChef Česko 2022: Uvařit pravý boršč není hračka, ale ta práce stojí za to. Máme recept, který všude slaví úspěchy
Rychlé pohoštění na poslední chvíli: Nečekanou návštěvu oslní plněné bulky
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme