Džem z reveně
Recept ještě nebyl hodnocenMarmeládu dokážeme připravit z leckterého druhu ovoce. Z reveně a cukru připravíme sladkou, ale zároveň lehce trpkou marmeládu, která se hodí třeba na palačinky nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Marmeládu dokážeme připravit z leckterého druhu ovoce. Z reveně a cukru připravíme sladkou, ale zároveň lehce trpkou marmeládu, která se hodí třeba na palačinky nebo…
Telecí pečeně zabalená do slaniny je krásně šťavnatá a voňavá, a skvěle ladí s kedlubnovým zelím a žemlovým knedlíkem. Pokrm vypadá složitě, ale ve skutečnosti je jeho…
Čekankový salát s ředkvičkami je doplněný jemnou bílou ředkví a sladkým jablíčkem. Zálivka ze zakysané smetany a hořčice dává salátu velmi zajímavou chuť. Pokud rádi…
Lahodné kapustové závitky plněné mletým jehněčím masem a fetou, jsou doplněné výbornou rajčatovou omáčkou. Šťavnaté maso je dobře okořeněné a s omáčkou skvěle ladí. K…
Osmažené kuřecí biftečky podáváme s výbornou omeletou ochucenou čerstvými bylinkami, ve které se skrývá uvařený chřest. Přelité šťávou z výpeku chutná výtečně, jako…
Cibuli si pokrájíme a dočervena orestujeme na oleji.Přidáme zelí, nahrubo nastrouhanou mrkev, nastrouhaný křen, pokrájenou cibulovou zelenou nať, vše dobře zamícháme,…
V sezóně chřestu je radost vařit. Chřest má ale svoje specifika při přípravě. Pokud je dodržíte, získáte skvělý zeleninový pokrm. Třeba jako je tato sytá zahuštěná a…
Kynuté těsto je tvárné a můžeme z něj připravit, kromě klasických buchet a koláčů, také netradičně tvarované záviny. Jedním z takových je tento cop, který naplníme směsí…
Krásně zelený pokrm, doslova plný jarní zeleniny a bylinek. To jsou těstoviny, s omáčkou plnou chřestu a chutí štiplavého medvědího česneku. Tato kombinace chutí vás…
Uvařte si s námi jarní polévku. Ředkvičky jsou pro správné jarní probuzení jako stvořené. Polévka je díky použitým surovinám sytá a může zafungovat i jako lehká večeře.…