Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Daikon - suroviny a ingredience

Daikon

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie80 kJ /
19 kcal
Bílkoviny0,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy3,20 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Zdravé vepřo-knedlo-zelo

Zdravé vepřo-knedlo-zelo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Na pánev dáme lžíci sezamového oleje do růžova osmahnem cibuli.Po zezlátnutí cibule přidáme nahrubo nastrouhaný daikon, kedluben a nasekanou mrkvovou nať, trochu…