Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Demi glace - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie212 kJ /
51 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny5,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy5,00 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Brasírovaná hovězí žebra

Brasírovaná hovězí žebra

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí žebra necháte nejprve marinovat v koření, bylinkách a hořčici, poté budete připravovat při nízké teplotě celých 10 hodin. Dlouhé čekání se vyplatí. Výsledná chuť…

Eliza

630 min

Omáčka  Madeira

Omáčka Madeira

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omáčka Madeira je vlastně základní demi-glace, která byla obohacena o Madeirové víno. Víno Madeira je silné dezertní víno, má sladkou, karamelovou chuť. Tato omáčka se…

Hovězí líčka na sardeli a kapary

Hovězí líčka na sardeli a kapary

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Líčka očistíme a cibuli jemně nakrájíme. Na pánvi rozehřejeme olej s jednou lžící másla a maso zprudka opečeme, přidáme cibuli a ještě chvíli společně restujeme. Osolíme…