Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbky - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie490 kJ /
117 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,40 g
– nasycené1,32 g
– nenasycené1,88 g
–– mononenasycené1,42 g
–– polynenasycené0,46 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy1,40 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kachní zahuštěná polévka

Kachní zahuštěná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kachní drůbky s krky a křídly uvaříme doměkka spolu s cibulí, česnekem, novým kořením, kmínem, libečkem, pepřem a solí. Mazitím sbíráme pěnu a tuk, aby polévka nebyla…

Mourka

180 min

Špagety s drůbky

Špagety s drůbky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Drůbky uvaříme a mezitím dáme vařit špagety.Taktéž z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Posléze ji zředíme drůbežím vývarem a povaříme.Podle chuti dosolíme,…

toprecepty.cz

60 min

Těstovinový salát z drůbků

Těstovinový salát z drůbků

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Drůbky nebo křidélka dáme vařit, ochutíme podravkou, jakmile je maso měkké, vyjmeme (z vývaru můžete udělat polívku), necháme vychladit, obereme, dáme vařit těstoviny,…