Mango lassi (indický jogurtový nápoj)
Recept ještě nebyl hodnocenMango rozmixujeme dohladka. Přidáme jogurt, cukr, kardamom a znovu prošleháme. Podle potřeby naředíme mlékem. Podáváme vychlazené, nejlépe ve vysoké sklenici s brčkem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 294 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,31 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 12,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mango rozmixujeme dohladka. Přidáme jogurt, cukr, kardamom a znovu prošleháme. Podle potřeby naředíme mlékem. Podáváme vychlazené, nejlépe ve vysoké sklenici s brčkem.
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pečeme s Ivou: Máte rádi karamel? Upečte si šlupky! Jednoduché a rychlé cukroví potažené částečně zkaramelizovaným cukrem
Retro okénko: Besipky kdysi stály jen 70 haléřů. Balení sladkých kroužků s ovocnou příchutí bylo vyrobeno speciálně pro řidiče