Prsíčka s modrým sýrem a brusinkovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenMaso lehce naklepeme a osolíme. Z rybízového džusu, brusinek, dijonské hořčice, sójové omáčky, prolisovaného česneku a pepře umícháme marinádu, do které maso přes noc…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 206 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso lehce naklepeme a osolíme. Z rybízového džusu, brusinek, dijonské hořčice, sójové omáčky, prolisovaného česneku a pepře umícháme marinádu, do které maso přes noc…
Rybízový džus smícháme s citronovou šťávou a necháme zamrazit v tvořítku na ledové kostky. Musíme udělat s dost velkým předstihem. Těsně před podáváním koktejlu nasypeme…
Skvělé aprílové žertíky: Falešnými čoko vajíčky, sladkým volským okem nebo slanou colou napálíte koledníky
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Masopust na vesnici ožívá i v roce 2024: Tradiční masky i veselí jako v dobách dávno zapomenutých