Rychlý nepečený řez
Recept ještě nebyl hodnocenVe formě vystlané potravinovou fólií si vytvoříme dno ze sušenek, jako podklad. Umícháme si smetany s cukrem a vanilkovým aroma, dle návodu do směsi připravíme ztužovač.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 206 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ve formě vystlané potravinovou fólií si vytvoříme dno ze sušenek, jako podklad. Umícháme si smetany s cukrem a vanilkovým aroma, dle návodu do směsi připravíme ztužovač.…
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Sladkokyselá omáčka na způsob Uncle Ben's: Skvělou chuť jí dodá ananasový kompot i se šťávou a zavařená vydrží až do další sezóny
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky