Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Estragon - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 621 kJ /
388 kcal
Bílkoviny25,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky7,50 g
– nasycené3,75 g
– nenasycené3,75 g
–– mononenasycené1,25 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Nakládaný česnek

Nakládaný česnek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Jste milovníkem česneku a nedokážete si bez jeho chuti představit svoje vaření a stává se vám, že někdy prostě dojde a vy musíte improvizovat? Pokud ano, zkuste…

senky

60 min

Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský

Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybu si omyjeme, osušíme, celou i vevnitř prosolíme a pokapeme citronem. Do pekáčku dáme rozpuštěné máslo, na něj nakrájíme cibuli s paprikou na proužky, rajčátka na…

Bibinka

50 min

Brambory s balkánským sýrem

Brambory s balkánským sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oloupané brambory pokrájíme na plátky. Do pekáče vymazaného tukem klademe střídavě vrstvy brambor a nastrouhaného balkánského sýra. Každou vrstvu posypeme bylinkami,…

Kuřecí vývarek

Kuřecí vývarek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pro tmavší kuřecí vývar všechnu zeleninu nejdřív orestujte. Jinak vložte všechny ingredience na vývar do papiňáku, uzavřete a vařte 30 minut (to je opravdu doba varu...…

modinka

120 min

Čachochbili z kuřecího masa

Čachochbili z kuřecího masa

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Kurča naporcujeme, osolíme, okoreníme a posypeme paprikou.Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu.Vložíme porcie kurčaťa, pridáme nakrájané paradajky, prelisovaný…

tejaja

65 min

Těstovinový salát s uzeným lososem

Těstovinový salát s uzeným lososem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tento salát kombinuje jemné těstoviny s kousky uzeného lososa, čerstvou zeleninou a lahodným dresinkem, což vytváří dokonalou harmonii chutí. Je ideální jako lehký oběd…

Tanicka

20 min

Kuře s lilkem

Kuře s lilkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuře omyjeme a osušíme, lilek nakrájíme na silnější plátky, lehce osolíme a necháme chvíli odstát. Mezitím namočíme do studené vody římský hrnec na 15 minut. Poté…

Nakládaná vepřová pečeně

Nakládaná vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omyté a osušené maso potřeme solí a prolisovaným česnekem a estragonem. Dáme do mísy, přikryjeme folií a necháme přes noc v chladu. Připravíme nálev: půl litru studené…

Estragonový domácí ocet

Estragonový domácí ocet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Ve francouzské kuchyni je estragon velice oblíbený. Vyznačuje se jemnou vůní a příjemně nasládlou chutí. Estragonový ocet využijete do salátů, nebo marinád. Navíc jeho…

woman

20 min

Krémové telecí s estragonem

Krémové telecí s estragonem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

V hrnci pomalu rozpustíme máslo, přidáme nahrubo nasekanou cibuli a dusíme, až zesklovatí.Potom přisypeme na větší kousky nakrájené telecí maso a stonky estragonu z…

Miquel

80 min

Filé s bylinkami

Filé s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do tukem vymazaného pekáče uložíme plátky ryby, na másle osmahneme cibuli a prolisovaný česnek, vmícháme bylinky, sůl a pepř. Směs přidáme k rybě a 10 - 20 minut opékáme…

Krevety po provensálsku

Krevety po provensálsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V pánvi na 2 lžících másla osmahneme najemno nakrájenou cibuli a papriky pokrájené na tenké proužky. Poté přidáme řádně očištěné krevety, osolíme a okořeníme petrželkou,…

1 2 3 5