Šťavnatý rebarborový koláč ze špaldy a jogurtu
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravte výborný koláč s rebarborou, pečený třeba v litinové pánvi. Na povrch přidejte křupavou vrstvu z třtinového cukru a ovesných vloček. Hotový koláč podávejte s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravte výborný koláč s rebarborou, pečený třeba v litinové pánvi. Na povrch přidejte křupavou vrstvu z třtinového cukru a ovesných vloček. Hotový koláč podávejte s…
Tyto muffiny překvapí velmi zajímavou chutí, kterou dosáhneme kombinací máku a rebarbory. Navíc je připravíme bez lepku a cukr nahradíme javorovým sirupem. Nejlepší jsou…
Kynuté koláče s jablky a vůní rumu jsou sladkou pochoutkou, která propojuje tradiční české pečivo s jemným nádechem ovoce a aromatického rumu. Nadýchané těsto se krásně…
Kynuté koláče s jablky a vůní rumu jsou sladkou pochoutkou, která propojuje tradiční české pečivo s jemným nádechem ovoce a aromatického rumu. Nadýchané těsto se krásně…
Výborné a zdravé vafle z ovesných vloček s lněným semínkem si můžete na talíři ozdobit dle vlastní chuti, například jablkem, praženými lískovými ořechy, javorovým…
Troubu předehřejte na 180°C a větší formu na biskupský chlebíček vyložte pečícím papírem (stačí po delší straně) nebo dobře vymažte. Odměřte mléko a přidejte do něj ocet…
1) Troubu předehřejeme na 180°C. 2) V jedné míse smícháme máslo, cukr, vejce, extrakt, banány a jahody. 3) V druhé míse smícháme mouku, prášek do pečiva, sodu,…
Do rendlíku dáme vodu a cukr.Přivedeme k varu a necháme cukr rozpustit. Do vroucí směsi cukru a vody přidáme mandle a stále mícháme, aby se karamel zabarvil, ale…
1) Smícháme šlehačku, kakaový prášek, cukr a sůl. Tuto směs zahřejeme, až začne vřít odstavíme a přidáme nalámanou čokoládu a mícháme dokud se nerozpustí. Pak přidáme…
1. V míse kuchyňského robotu ušleháme bílky dotuha. Přendáme je do mísy a ve stejné míse kuchyňského robotu ušleháme žloutky s cukrem, přidáme mléko, ricottu, vanilkový…
Máslo utřeme s cukrem, pak přidáme vejce a vanilkový extrakt. Vyšleháme do pěny.Smícháme všechny suché suroviny a vmícháme do pěny. Jako poslední přidáme pokrájenou…
Sušené brusinky dejte spolu s rumem do malého rendlíčku a přiveďte k varu a ihned odstavte. Zakryjte nádobu pokličkou/talířkem a nechte odstát alespoň hodinu (ale i déle…
Nejdříve si připravíme těsto: všechny sypké suroviny nasypeme do mísy, přidáme chladné, na kostičky překrájené máslo a zbytek surovin, a vypracujeme tužší, nelepivé…
Rozdrcené sušenky smícháme s rozpuštěným máslem a vodou. Pomocí lžičky namačkáme na dno tartaletkových košíčků a vytvoříme i okraje. Naplněné košíčky dáme na chvíli do…
Troubu předehřejte na 200°C a formu na muffiny vymažte tukem a vysypte moukou nebo vyložte papírovými košíčky. Ve větší míse smíchejte mouku, cukr, prášek do pečiva,…
Do jedné misky dáme mouku, prášek do pečiva, sůl, krupicový cukr a jablka. V druhé misce rozmícháme vejce, podmáslí, olej (rozpuštěné máslo), třtinový cukr a vanilku.…
Troubu předehřejte na 180°C a formu na muffiny vyložte papírovými košíčky. V misce prošlehejte olej s cukrem, jogurtem, mlékem a extrakty. Přidejte prosátou mouku,…
Tyto kokosky jsou uvnitř měkké a na povrchu křupavé. Nádherně provoní celou kuchyň a skvěle se hodí jako svačinka na cestách nebo pohoštění k čaji. Kokosovou chuť skvěle…
Oživte tyto nadýchané donuty touto želatinovou polevou! Každá kapka je plná lesklých barev a intenzivní chuti, která zvýrazní krásu a dokonalost i vašich dortů, muffinů…
Dort: Troubu předehřejte na 180°C a formu na dort a dvě větší formičky na muffiny vymažte tukem a vysypte moukou. Mléko nalijte do hrnku, přidejte ocet a nechte cca 5…
Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny a postupně zašleháme žloutky. Pak pomalu zašleháme ve vodní lázni rozpuštěnou, vychladlou čokoládu. Přisypeme na několikrát směs…
Ve větší míse si smíchejte prosátou mouku, prášek do pečiva, sodu a sůl. V další o něco menší misce dobře ušlehejte metličkou vejce, jogurt a mléko. Tuto mokrou směs…
Dokonalá vosí hnízda a další skvělé nepečené cukroví, které musíte vyzkoušet
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek
Byliny v kuchyni: Petržel je víc než ozdoba na talíř, léčilo se s ní už v 16. století