Jahodový třímlékový koláč - Tres leches
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy od robota nalijte bílky, šťávu z půlky citronu a vše vyšlehejte do pěny. Postupně přisypávejte cukr a přidejte marmeládu. Marmeláda by měla být hladká a bez…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do mísy od robota nalijte bílky, šťávu z půlky citronu a vše vyšlehejte do pěny. Postupně přisypávejte cukr a přidejte marmeládu. Marmeláda by měla být hladká a bez…
Do mísy od robota nalijte bílky, šťávu z půlky citronu a vše vyšlehejte do pěny. Postupně přisypávejte cukr a přidejte marmeládu. Marmeláda by měla být hladká a bez…
Sušenky rozdrtíme a přidáme k nim máslo. Zpracujeme na lepkavou drobenku. Rebarborám uřízneme zdřevnatělé konce a šlahouny oloupeme a poté nakrájíme na špalíčky. Ty…
Droždí rozdrobíme v míse (já používám skleněnou), zasypeme asi 2 PL cukru krystalu (odebrané z daného množství v receptu) a zalijeme teplým mlékem. Rozmícháme metličkou,…
Nenáročné sušenky, které zvládnete během chvilky. Smícháním všech surovin docílíte těsta, ze kterého tvarujete na plech drobné kuličky. Po upečení budou skvěle křupavé.…
Do misky dame mouku, cukr, prasek do peciva a skorici. Dobre promichame. Pridame mandle a znovu vse promichame.Do jine misky dame vajicka a vanilku a vyslehame. Pridame…
V základu těsta těchto sušenek je kokosové máslo, které můžete vyrobit i doma. Netradiční surovinou je pak tapioka, kterou můžete nahradit škrobem. Sladká chuť kokosu je…
Změklé máslo rozetřeme s cukrem, přimícháme vejce a rum, pak přisypeme mouku smíchanou s kypřícím práškem a kakaem a vypracujeme hladké těsto. Dno dortové formy o…
Vyndáme máslo z lednice, nakrájíme na kostky, aby povolilo. Zapneme troubu na 180 ° C.Suché ingredience smícháme dohromady, přidáme mokré ingredience a dobře promícháme…
Vyndáme máslo z lednice, nakrájíme na kostky, aby povolilo. Zapneme troubu na 180 ° C.Suché ingredience smícháme dohromady, přidáme mokré ingredience a dobře promícháme…
Pri tomto múčniku je veľmi dôležité dodržať postup a teplotu tekutých ingrediencií: všetky vrátane vajec musia byť studené, najlepšie rovno z chladničky. Múčnik potom…
Troubu předehřej na 140 °C/horkovzdušnou - 160°C/elektrickou. Připrav korpus: sušenky vlož do robotu a rozsekej je na drobečky(pokud není robot, vlož do silnějšího…
Hrníčkové banánové lívance jsou příjemně sladké a krásně voní po skořici, vanilce a banánech. Skvělou snídani, která potěší nejen ty nejmenší, zvládnete připravit během…
Sušenky a kokosový olej rozmixujte v mixéru (nebo sušenky dobře rozdrťte v sáčku a poté vmíchejte rozpuštěný tuk) a s pomocí skleničky namačkejte do nepřilnavé či…
Sušenky podrtíme (v sáčku, míse) a smícháme s měkkým máslem. Až vše důkladně prohněteme, rozprostřeme to do koláčové formy ( vyložené peč. papírem), ve které uděláme…
Nejdříve si připravte drobenku. Mouku a máslo zpracujte v robotu nebo ručně do konzistence vlhkého písku, do mísy přidejte cukr a vločky. Pak vše promíchejte vidličkou,…
Korpus: odkaz, viz Poznámka Náplň: šlehačka - rostlinná, višňový džem Poleva ganache: 100ml šlehačky, 100ml čokolády svařené
Dezerty do skleniček se výborně hodí za každý nedělní oběd. Pokud jsou takto krásně sluníčkově zářivé, úplně si říkají o přípravu o jarních svátcích. Není potřeba želé…
1) Troubu si předehřejeme na 200°C. 2) Na těsto si smícháme zvlášť sypké a zvlášť mokré suroviny. Sypké pomalu vmícháme do mokrých. Zbytečně nepřemícháváme, když někde…
1) Troubu si předehřejeme na 200°C. 2) Na těsto si smícháme zvlášť sypké a zvlášť mokré suroviny. Sypké pomalu vmícháme do mokrých. Zbytečně nepřemícháváme, když někde…
Jednoduchý tip na to, jak efektně ozdobit často nevzhledné boky dortu. Jednoduše je oblepte těmito výbornými vanilkovo-grepovými sušenkami, převažte mašlí a je to.…
Změklé máslo rozšleháme, přidáme cukr a šleháme další cca 3 minuty. Pak po jednom zašleháme celá vejce a vanilkový extrakt.V podmáslí rozmícháme barvu. Nakonec…
Lehká piškotová roláda potřená nejen pikantním džemem, ale i kokosovým krémem vám zajisté zachutná. V kokosu je obsažena řada minerálních látek a vitamínů pro posílení…
Suroviny vložíme do nádoby domácí pekárny v pořadí první tekuté a pak sypké. Zvolíme program Těsto. Těsto je nejlépe připravit večer a nechat ho přes noc v chladničce.…
Voňavé čerstvé maliny: 7 důvodů, proč byste si je měli letos užít dosyta! Vyzkoušejte třeba malinovou zálivku
Unikátní český sýr Blaťácké zlato: Připravte si jej třeba jako smažák s hořčičným dipem!
Sváteční Prostřeno: Kuře s mandlovou nádivkou nebo mladé jehněčí s kapustovými brambůrkami? Co si vyberete?